Toimitus vain 3,94€

Ilmainen toimitus yli 45€ tilaukselle

Missha For Men 3-Step Hedgehog Nose Pack

3,99 Sis. ALV 24%

  • Missha
  • Mustapäänaamio
  • 3 vaihetta
  • 3g + 0.2g + 3g

3-Step Hedgehog Nose Pack on kolmivaiheinen mustapäänaamio, jonka naamiolaput ovat tavallisia mustapäänaamioita isompia ja yltävät siten laajemmalle alueelle / isommallekin nenälle!

Varasto loppu

 

3-STEP HEDGEHOG NOSE PACK

3-osainen nenän puhdistusnaamio

 

Hedgehog Nose Pack -mustapäänaamio on suunniteltu miesten nenälle. Sen isommat naamiolaput peittävät nenän ja auttavat poistamaan mustapäitä laajemmalta alueelta. Mustapäänaamion ensimmäinen vaihe avaa ihohuokosia, toinen vaihe (mustapäälaastari) poistaa mustapäitä ja kolmas vaihe auttaa supistamaan ihohuokosia.

 

Pääainesosat:

– hiiliuute

– aloe vera -uute

– taikapähkinäuute.

 

3-Step Hedgehog Nose Pack -naamio sisältää hiiliuutetta, joka avaa ihuohuokosia. Aloe vera rauhoittaa ja taikapähkinäuute supistaa ihuohuokosia. Bambusta valmistetut naamiolaput pysyvät hyvin nenän iholla.

 

3-Step Hedgehog Nose Pack

– Iso koko sopii miesten nenälle

– Helppo kolmivaiheinen naamio

– Puhdistaa nenän mustapäitä

– Auttaa pienentämään ihohuokosia

 

Missha 3-Step Hedgehog Nose Pack -mustapäänaamio

 

Käyttö: 

1. Ensimmäinen vaihe avaa ihohuokosia.

Kasvojen pesun ja kasvoveden jälkeen, aseta 1-step nenälle ja anna vaikuttaa 15-20 minuuttia. Pyyhi nenältä mahdollinen lika.

2. vaihe poistaa mustapäät!

Kostuta nenä märäksi vedellä. Poista 2-step -mustapäälaastarista läpinäkyvä suojakalvo ja painele laastari kiinni kostealle nenälle. Anna vaikuttaa 10-15 minuuttia, kunnes laastari on kokonaan kuivunut ja poista se vetämällä laastarin reunasta.

3. vaihe rauhoittaa ja supistaa ihohuokosia.

Puhdistettuasi (kasvovedellä tai vedellä) ja kuivattuasi nenän toisen vaiheen jälkeen, aseta 3-step nenälle. Poista naamio 10-15 minuutin kuluttua ja anna jäljelle jääneen hoitoessencen imeytyä ihoon.

 

Missha For Men 3-Step Nose Pack

Vinkki:

Käytä mustapäälaastareita ja naamioita suihkun/kylvyn jälkeen, jolloin ihohuokoset ovat lämmön vaikutuksesta laajentuneita ja puhdistuvat helpommin mustapäistä.