Toimitus vain 3,94€

Ilmainen toimitus yli 45€ tilaukselle

Mizon | Joyful Time Essence Mask – Acerola

2,20 Sis. ALV 24%

  • Mizon
  • Sheet Mask | kangasnaamio
  • Acerola

C-vitamiinipitoinen kasvonaamio ihon ikääntymistä vastaan. Vahvistaa ja kirkastaa kasvojen ihoa.

Varastossa

Mizon Joyful Time Essence Mask

Acerola

 

Joyful Time Essence Mask Acerola -kangasnaamio hyödyntää acerolakirsikkauutteen (Malpighia Emarginata) vitamiineja ja antioksidantteja. C-vitamiini hidastaa ihon ikääntymistä ja sillä on ihoa kirkastava vaikutus.

Pienessä acerolakirsikassa on C-vitamiinia yli kolmekymmentä kertaa enemmän kuin appelsiinissa. Lisäksi se sisältää A- ja B-vitamiineja.

 

Joyful Time Essence Mask Acerola:

– elävöittää ja kirkastaa ihoa

– hidastaa ihon ikääntymistä

– vahvistaa ihoa

– antioksidanttinen

– sisältää runsaasti C-vitamiinia.

 

Joyful Time Essence Mask on valmistettu korkealaatuisesta ja pehmeästä luonnonmateriaalista, joka tarttuu tiukasti kiinni ihoon ja takaa kaikkien vaikuttavien ainesosien nopean imeytymisen.

 

Käyttö:

Aseta kangasnaamio puhtaalle ja kuivatulle kasvojen iholle (kasvoveden ja seerumin jälkeen). Anna kasvonaamion vaikuttaa 15-20 minuuttia ja poista. Taputtele jäljelle jäänyt hoitoneste imeytymään ihoon. Kasvoja ei tarvitse huuhdella naamion jälkeen.

 

Lisää halutessasi lopuksi kasvoille silmänympäryvoide ja paksumpi kasvovoide.

Ainesosat

Water, Glycerin, Methylpropanediol, Betaine, Alcohol, 1,2-Hexanediol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Xanthan Gum, Salvia Hispanica Seed Extract, Centella Asiatica Extract, Houttuynia Cordata Extract, Sodium Citrate, Propanediol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Malpighia Emarginata (Acerola) Fruit Extract, Disodium EDTA, Butylene Glycol, Allantoin, Hydrolyzed Collagen, Fructooligosaccharides, Saccharide Hydrolysate, Pullulan, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Fragrance.

Arvostelut


“Mizon | Joyful Time Essence Mask - Acerola”

*