Mizon | Real Vitamin C Ampoule

44,90 Sis. ALV 24%

  • Mizon
  • Seerumi
  • Sisältää 19% C-vitamiinia
  • 30ml

Real Vitamin C Ampoule sisältää 19% C-vitamiinia. Kirkastaa ja parantaa ihon tekstuuria.

Varastossa

Real Vitamin C Ampoule

C-vitamiini seerumi

 

Mizonin uusin Real Vitamin C Ampoule -seerumi sisältää jopa 19% puhdasta C-vitamiinia.

Real Vitamin C Ampoulessa on uniikki koostumus, sillä se ei sisällä lainkaan vettä. Tämä takaa sen että C-vitamiini pysyy aktiivisena, eikä pääse hapettumaan.

C-vitamiinia sisältävät seerumit usein hapettuvat ja muuttuvat tummiksi, mutta Mizon on kehittänyt Real Vitamin C Ampoulen ilman vettä, mikä ehkäisee tuotteen hapettumista. Seerumi pysyy hyvänä pitkään, kunhan sitä ei altista suoraan auringon valolle.

 

Real Vitamin C Ampoulen ainesosat ovat EWG-Green hyväksyttyjä, mikä tarkoittaa että ainesosat ovat turvallisia ja hellävaraisia iholle.

Real Vitamin C Ampoulen C-vitamiini kirkastaa tehokkaasti sameaa ihoa ja auttaa häivyttämään aknea, sävyeroja ja juonteita.

Tämä Mizonin uniikki C-vitamiinipommi sopii sinulle joka haluat kauniin hehkuvan ja elinvoimaisen ihon. Seerumi sisältää puhtaita ja luonnollisia ainesosia.

 

 

Real Vitamin C Ampoule sopii sinulle jos haluat kirkkaamman ja sileän ihon.

Antioksidanttipitoinen seerumi auttaa häivyttämään pigmenttimuutoksia sekä silottamaan karheaa ihoa. Ihoa kosteuttavat ja ravitsevat kasviuutteet auttavat tuomaan ihoon kosteutta.

Säännöllisellä käytöllä iho näyttää kirkkaammalta ja tasaisemmalta.

 

 

Käyttö:

Lisää muutama tippa seerumia kasvoille kasvoveden (ja hoitonesteen) jälkeen.

Säilytä Real Vitamin C Ampoule turvassa suoralta auringon valolta ja kuumuudelta parhaimman säilyvyyden takaamiseksi. C-vitamiini saattaa “pistellä” tai tuntua lämpimältä kasvojen iholla. Jos olet herkkäihoinen suosittelemme että sekoitat seerumia kasvovoiteen joukkoon.

Ainesosat

Propanediol, Propylene Carbonate, Ascorbic Acid (19%), 2,3-Butanediol, Dimethyl Isosorbide, Arbutin, Orange Peel Oil, Limonene, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Adenosine.

Arvostelut


“Mizon | Real Vitamin C Ampoule”

*