Mizon | Snail Miniature Set

27,90 Sis. ALV 24%

  • Mizon
  • Snail Miniature Set
  • Sisältää 4 minikokoista tuotetta
  • 30ml, 50ml, 50ml, 15g

Snail Miniature Set sisältää minikokoisen puhdistusvaahdon, kasvoveden, hoitonesteen ja kasvovoiteen.

Varasto loppu

Snail Miniature Set

Lahjapakkaus

 

Mizon Snail Miniature Set -pakkaus sisältää 4 Mizonin suosittua Snail-sarjan tuotetta.

Snail Miniature Setin tuotteet ovat kätevästi samassa pakkauksessa. Snail Miniature Setin mukana tulee minikokoiset: Snail Repairing Foam Cleanser-puhdistusvaahto, Snail Repair Intensive Toner-kasvovesi, Snail Repair Intensive Essence-hoitoneste ja All in One Snail Repair Cream-kasvovoide.

Snail Miniature Setin avulla pääset kokeilemaan tuotteita, ja saat kätevät matkakokoiset tuotteet mukaan matkalle.

Snail Miniature Set on hyvä lahjaidea ja se on pakattu lahjapakkaukseen.

 

 

Snail Miniature Setin tuotteilla avulla teet simppelin korealaisen ihonhoitorutiinin. Puhdista kasvot Snail Repairing Foam Cleanser-puhdistusvaahdolla. Rauhoita ja kosteuta ihoa Snail Repair Intensive Toner-kasvovedellä. Jatka ihonhoitoa tehokkaalla Snail Repair Intensive Essence-hoitonesteellä ja viimeistele rutiini ja lukitse kosteus ihoon All in One Snail Repair Cream-kasvovoiteella.

 

Snail Miniature Set -pakkauksen tuotteet:

 

Snail Repairing Foam Cleanser 30ml

Snail Repairing Foam Cleanser -puhdistusaine on tuubista ulos puristettaessa paksua. Puhdistusaineen tahmean sitkeä koostumus muuttuu vettä mukaan lisättäessä runsaaksi vaahdoksi, joka puhdistaa kasvot perusteellisesti. Snail Repairing Foam Cleanser on hyvin riittoisaa. Herneen kokoinen määrä riittää pesemään koko kasvojen ja kaulan ihon meikistä ja muista epäpuhtauksista.

 

Snail Repair Intensive Toner 50ml

Kasvovesi sisältää etanaseerumia (30%), rohtosammakonputkea ja muita ihoa rauhoittavia luonnonuuteita (kameleonttilehti, meirami).

Snail Repair Intensive Toner häivyttää aknearpia ja auttaa vähentämään auringosta ja ikääntymisestä johtuvia pigmenttimuutoksia. Mieto tuoksuton ja alkoholiton koostumus.

 

Snail Repair Intensive Essence 50ml

Hoitoneste edistää kosteustasapainoa ja ihon luonnollista uusiutumisprosessia. Sisältää 86% etanauutetta, joka korjaa ihovaurioita ja kirkastaa ihoa. Lääkeyrittinä tunnettu rohtosammakonputki rauhoittaa ihoa ja vahvistaa kollageenin muodostumista. Hoitonesteen tehokosteuttava hyaluronihappo antaa iholle täyteläisyyttä.

 

All in One Snail Repair Cream 15g

Supersuosittu All In One Snail Repair Cream -kasvovoide hoitaa hienoja juonteita, uudistaa ja tasoittaa ihoa. Kasvovoide sisältää 92% etanaseerumia. Kasvovoide hoitaa tehokkaasti ihon pieniä juonteita ja auttaa tekemään ihosta tasaisemman sävyisen. Hellävarainen kasvovoide sopii erinomaisesti myös meikin alle.

 

 

 

 

Arvostelut


“Mizon | Snail Miniature Set”

*