Pore Fresh Peeling Toner Pad (Calming) | Mizon

19,90 Sis. ALV 24%

  • Mizon
  • Hoitolaput
  • 30 kpl / pakkaus
  • 200 ml

Pore Fresh Peeling Toner Pad -kasvovesilaput puhdistavat ihohuokosia, parantavat tekstuuria ja rauhoittavat ihoa kasviuutteiden avulla. Käytä yksi hoitolappu kasvojen puhdistuksen jälkeen. Ei lisättyä tuoksua.

Varasto loppu

Pore Fresh Peeling Pad (Calming)

Kasvovesilaput 30 kpl

.

Pore Fresh Peeling Toner Pad -kasvovesilaput rauhoittavat ja kuorivat hellävaraisesti ihoa.

Hajusteettomissa hoitolapuissa on runsaasti kasvovettä, joka rauhoittaa ihoa kasvojen puhdistuksen jälkeen. Kasvojen ihon tekstuuria parantavat AHA-, BHA- ja PHA-hapot kuorivat hellävaraisesti kasvoilta kuollutta ihosolukkoa kirkastaen ja tehden ihosta tasaisen näköisen.

.

.

Käyttämällä Pore Fresh Peeling Toner Pad -lappuja säännöllisesti puhdistuksen jälkeen, ihohuokoset pysyvät puhtaampina ja pienemmän näköisinä.

Pore Fresh Peeling Toner Pad

Käytä yksi Pore Fresh Peeling Toner Pad kasvojen puhdistuksen jälkeen viimeistelemään ihonpuhdistus ja tuomaan välitöntä kosteutusta iholle.

 

 

 

Ihoa rauhoittava ja uudistavat hoitolaput parantavat kasvojen ihon tekstuuria tehden ihosta tasaisemman ja kirkkaamman näköisen. AHA- ja BHA-hapot auttavat pitämään ihohuokoset puhtaina.

.

Pore Fresh Peeling Toner Pad

– Sisältää AHA-, BHA- ja PHA-happoja.

– Tasoittaa pH-arvon ja rauhoittaa ihoa puhdistuksen jälkeen.

– Parantaa ihon tekstuuria ja ylläpitää ihohuokosten puhtautta.

– Edistää seuraavien hoitotuotteiden imeytymistä.

– Erinomainen rasvoittuvalle ja sekaiholle.

– Pakkauksessa 30kpl kaksipuoleisia kuorintalappuja.

.

Hoitolappujen AHA-happo poistaa kuollutta ihosolukkoa tehden ihosta sileämmän ja kirkkaamman. BHA-happo auttaa ennaltaehkäisemään mustapäiden ja valkopäiden syntymistä.

PHA-happo puolestaan tasaa ihon pH-arvoa puhdistuksen jälkeen ja auttaa hoitonestettä ja muita ihonhoitotuotteita imeytymään paremmin ihoon. PHA-happo on hellävarainen happo, joka sopii kaikille ihotyypeille. Siitä on myös apua punoituksen ja herkän ihon hoidossa.

.

Mizon Pore Fresh Peeling Toner Pad Calming

Yksi hoitolappu sisältää runsaasti ihoa hoitavaa ja rauhoittavaa kasvovettä. Isokokoinen lappu on helppo käyttää. Voit halutessasi pyyhkiä sillä kasvojen ja kaulan lisäksi myös vartalon ihoa.

.

 

Käyttö:

Puhdista ja kuivaa ensin kasvot. Ota yksi hoitolappu pakkauksesta ja sulje pakkauksen kansi. Sujauta sormet hoitolapun sisälle ja pyyhi kasvojen iho hellävaraisesti alhaalta ylöspäin ja sivulle. Aloita kaulasta ja etene kohti otsaa.

Kasvoja ei tarvitse huuhdella hoitolapun jälkeen. Jatka ihonhoitoa seerumilla, kasvovoiteella ja silmänympärysvoiteella.

.

Ainesosat

purified water, dipropylene glycol, propanediol, 1,2–hexanediol, butylene glycol, panthenol, c12-14pareth-7, arginine, betain, citric acid, allantoin, ethylhexyl glycerin, neem leaf ex- tract, neem flower extract, spanish licorice root extract, agrimonia eupatoria l. extract, green tea extract, disoduim edta, tea tree leaf oil, chamaecyparis obtusa leaf extract, coc- cinia indica fruit extract, coptis root extract, dpotassium glycyrrhizate, winter green leaf extract, gluconolactone, aubergine extract, perilla frutescens leaf extract, aloe vera flower extract, silybum marianum seed extract, holy basil leaf extract, paper mulberry root extract, propolis extract, turmeric root extract, dahurian bugbane extract, white willow bark extract, corallina officinalis extract, heartleaf houttuynia extract, evening primrose extract, hamamelis virginiana leaf extract

Arvostelut


“Pore Fresh Peeling Toner Pad (Calming) | Mizon”

*