Wrinkle Away Fermented Cream | The Skin House

39,90 Sis. ALV 24%

  • The Skin House
  • Kasvovoide
  • 50ml
  • Anti-age

Ravitseva ja pehmeä kasvovoide auttaa häivyttämään kasvojen juonteita ja ryppyjä fermentoidun galactomyces -hiivauutteen avulla.

Varastossa

Wrinkle Away Fermented Cream

Fermentoitu kasvovoide

.

The Skin Housen Wrinkle Away Fermented Cream -kasvovoide sisältää tehokkaita ja fermentoituja ikääntyvän ihon ainesosia, kuten galactomyces hiivauutetta ja ginseng-juuriuutetta, jotka hoitavat kasvojen juonteita ja auttavat ehkäisemään ikääntymisen merkkejä

.

The Skin House Wrinkle Away -hoitosarja

Wrinkle Away Fermented -tuotesarja sopii erinomaisesti ikääntyvälle iholle, jossa on jo mahdollisesti merkkejä ikääntymisestä.

.

Vaikuttavia ainesosia:

– Galactomyces hiivauute

– Ginseng

– Koivunmahla

– Niasiiniamidi

– Hyaluronihappo

– Adenosiini

.

Galactomyces-hiivaute on vitamiini- ja mineraalipitoista ja se ravitsee ihoa imeytyen syvälle ihokerroksiin. Hiivauute auttaa palauttamaan ihon elastisuuden ja nuorekkuuden uudistamalla ja vahvistamalla ihoa sekä parantamalla sen soluaineenvaihduntaa ja verenkiertoa.

Ginseng-juuriuute on tehokas antioksidantti ja anti-age ominaisuuksistaan tunnettu ainesosa. Antioksidantit vahvistavat ihoa ja suovaajat sitä ulkoisilta ihoa ikäännyttäviltä haittavaikutuksilta. Ginseng edistää ihon omaa kollageenin synteesiä, vahvistaa pienten verisuonten seinämiä ja parantaa ihon rakennetta tasoittaen sitä.

.

The Skin House Wrinkle Away Fermented Cream koostumus

Vitamiini- ja mineraalipitoinen Galactomyces-hiivaute ja anti-age ominaisuuksistaan tunnettu Ginseng-juuriuute tekevät Wrinkle Away -kasvovoiteesta miellyttävän ja tehokkaan ikääntyvälle iholle.

.

.


.

Käyttö:

Lisää kosteusvoidetta puhtaille kasvoille kasvoveden, essencen/seerumin jälkeen. Käytä kosteusvoiteen alla esim. Wrinkle Away Fermented Essence-hoitonestettä.

.

Ainesosat

Pääainesosat: Betula Alba Juice, Niacinamide, Sodium Hyaluronate, Yeast Extract, Panax Ginseng Root Extract, Mangifera Indica(Mango) seed butter, Adenosine, Galactomyces Ferment Filtrate, Viola Mandshurica Flower Extract, Morus Alba Fruit Extract.

Arvostelut


“Wrinkle Away Fermented Cream | The Skin House”

*