Summer Beauty Box – Kesäboksi

46,10 33,00 Sis. ALV 24%

  • Kesäboksi | Tuotesetti
  • 5 tuotetta
  • alennettu yhteishinta

Kesäboksi sisältää tärkeät ja hyödylliset tuotteet kesän reissuihin ja tapahtumiin. 

Varasto loppu

Summer Beauty Box 

Kesäboksi

.

Tärkeät tuotteet kesän rientoihin ja tapahtumiin. Kesäboksissa on kaikkea, mikä auttaa ihoasi pärjäämään läpi aurinkoisten kesäpäivien. Jos mietit, mitä pakata mukaan rannalle, mökille, huvipuistoon tai kaupunkimatkalle, valitse Bearel Summer Beauty Box. Kesäboksi sisältää 5 tärkeää tuotetta, jotka ovat hyödyllisiä ulkona erityisesti kesällä.

.

.

1. Mizon UV Sun Protector Cream – Aurinkovoide

Aurinkovoide on ehdoton ykkönen. Tahmaamaton UV Sun Protector Cream (SPF 50+ PA+++) -aurinkovoide suojaa kasvojen ja vartalon ihoa UV-säteiden haitallisilta vaikutuksilta ja auttaa ehkäisemään ihon ennenaikaista ikääntymistä.

Tämä Mizonin aurinkovoide auttaa haalistamaan iholle jo syntyneitä pigmenttimuutoksia ja se myös ehkäisee uusien pigmentaatioiden muodostumista. Kosteuttava hyaluronihappo ja kasviperäiset ainesosat rauhoittavat ja hoitavat ihoa.

UV Sun Protector Cream sisältää sekä fysikaalisen että kemiallisen aurinkosuojan. Voide sulautuu hyvin ihon sävyyn, jättämättä ihoa liian valkoiseksi ja se sopii kaikille ihotyypeille.

.

Mizon UV Sun Protector Cream -aurinkovoide

.

2. The Skin House Rose Water Mist – Kasvosuihke

Kasvosuihke kosteuttaa auringossa herkemmin kosteutta menettävää ihoa. Sopivan kokoinen suihke ei paina liikaa käsilaukussa ja siitä on iholle suuri apu kesähelteillä. Kaiva suihke esiin heti, jos ihosi alkaa kesken päivän tuntumaan kireältä tai kuivalta.  

The Skin House Rose Water Mist -kasvosuihke sisältää mm. ihoa kirkastavaa ruusu-uutetta,  mineraaleja sisältävää vulkaanista vettä, rauhoittavaa ja kosteuttavaa aloen lehtimehua sekä ihoa virkistävää kurkkumehua.

Kasvosuihke sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti normaalille ja sekaiholle ylläpitämään ihon öljy-kosteustasapainoa. 

.

.

3. Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel 55ml – Aloegeeli

Aloe geeli tekee iholle monella tapaa hyvää eikä sitä kannata jättää pois mökkireissulta. Se mm. lievittää hyttysten puremien kutinaa, viilentää, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa esimerkiksi auringossa oleilun jälkeen.

Aloe 99% Soothing Gel -aloegeeli sopii koko perheelle ja koko vartalolle. Se imeytyy nopeasti jättäen ihon raikkaaksi ja sileäksi.

Huom kesäboksi sisältää pienemmän 55ml kokoisen aloegeelin.

.

Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel 250ml ja 55ml

.

4. Holika Holika Oil Control Paper – Kasvopaperit 100kpl

Kasvopaperit poistavat kasvoilta erityisesti kuumana kesäpäivänä esiintyvää kiiltoa ja öljyisyyttä. Pienessä helposti mukana kulkevassa pakkauksessa on 100 tehokasta kasvopaperia. 

Käyttö: Vedä yksi kasvopaperi pakkauksesta ja painele sillä kasvoja (nenän ja otsan alueita) aina, kun haluat poistaa öljyisyyttä kasvoilta.

.

.

5. The Orchid Skin Flower Cooling Mask – Kangasnaamio

Virkistävä ja viilentävä The Orchid Skin Flower Cooling Mask -kangasnaamio auttaa ihoa palautumaan helteisen päivän rasituksesta. 

Naamion tehoaineita ovat mm. kurkku-uute, aloen lehtimehu ja kaktusuute (Prickly pear), jotka ovat kukin tehokkaita ihon kosteuttajia.

.

Arvostelut


“Summer Beauty Box - Kesäboksi”

*