The Skin House | Homme Innofect Control Lotion

21,90 15,30 Sis. ALV 24%

  • The Skin House
  • Lotion | Kasvovoide
  • Miehille
  • 130 ml

Erityisesti miehille kehitetty kasvovoide, joka kosteuttaa, hillitsee ihon rasvoittuvuutta ja auttaa pienentämään laajentuneita ihohuokosia.

Varasto loppu

Homme Innofect Control Lotion

Kasvovoide miehille

The Skin House Homme Innofect Control Lotion on kasvovoide, joka on kehitetty erityisesti miehille. Kasvovoide kosteuttaa ihoa samalla hilliten sen rasvoittuvuutta ja talin tuotantoa. Sen sisältämät ainesosat myös auttavat tiukentamaan laajentuneita ihohuokosia.

Miesten ihossa on usein vähemmän kosteutta kuin naisilla, mutta se rasvoittuu helpommin. Homme Innofect Control All-in-One Lotion auttaa tekemään karheasta kasvojen ihosta elastisemman, nuorekkaamman ja kirkkaamman.

Kasvovoiteen pääainesosia ovat savi-mineraaliuute, alppitähtiuute, kiiltomalvan lehtiuute, timjamiuute ja guavan hedelmäuute.

Savi-mineraaliuute rauhoittaa atooppista ekseemaa ja on tehokas ainesosa myös aknen hoidossa. Kasvi-ja hedelmäuutteet auttavat suojaamaan ja tasapainottamaan ihon öljy-kosteustasapainoa.

Homme Innofect Control -tuotesarja on suunniteltu mahdollisimman yksikertaiseksi ja nopeaksi käyttää. Lotion -kasvovoidetta käytetään sarjan viimeisenä eli kolmantena vaiheena kasvojen puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen.

Käyttö:

Levitä kasvoille ihonhoidon kolmantena vaiheena kasvojen pesun ja kasvoveden jälkeen.

Ainesosat

Water, Loess Extract, Hydrogenated Polydecene, Alcohol, Cyclomethicone, 1,2-Hexanediol, Butylene glycol, Cetearyl Alcohol, Cetyl Ethylhexanoate, Diethoxyethyl Succinate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Butylene Glycol Dicaprylate, Betaine, Glyceryl Acrylate, Propylene Glycol, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl, Taurate Copolymer, Isohexadecane, Polysorbate 80, Hydrogenated Castor Oil, Arbutin, Allantoin, Panthenol, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Solanum, Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Lilium Tigrinum Extract, Nelumbo Lucifera Seed Extract, Chrysanthemum Indicum Flower Extract, Psidium Guajava Fruit Extract, Malpighia Emarginata (Acerola) Fruit Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Hydrolyzed Collagen, Myrciaria Dubia Fruit Extract,  Disodium EDTA, Hamamelis Virginiana Extract, Rosa Centifolia Flower Water, Portulaca Oleracea Extract, Leontopodium alpinum Extract, Malva Sylvesteris (Mallow) Flower Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Aloe Vera Callus Culture Extract, Camellia Sinensis Callus Culture Extract, Bambusa Vulgaris Callus Culture Extract, Ethylhexylglycerin, Perfume

Arvostelut


“The Skin House | Homme Innofect Control Lotion”

*