Mizon | Bye Bye Pimple Patch -finnilaastarit

(3 tuotearviota)
4.67 out of 5

6,90 Sis. ALV 24%

 • Mizon
 • Finnilaastarit
 • 24 kpl (10ml x 10ml)

Pienet ja pyöreät finnilaastarit pysyvät tiukasti finnien päällä ja parantavat niitä yöaikaan nukkuessasi. Uudelleensuljettava pakkaus.

Varasto loppu

Bye Bye Pimple Patch

Finnilaastarit 24 kpl

.⁵

Mizon Bye Bye Pimple Patch -finnilaastarit hoitavat näppylöitä ja rauhoittavat tulehdusta yön aikana. Läpinäkyvät ja huomaamattomat hydrokolloidipaikat poistavat talia ja suojaavat finnejä bakteereilta ja lialta. Pakkauksessa 24 kpl.

Bye Bye Pimple Patch -finnilaastarit 24kpl

Pakkauksessa 24 kpl pieniä, pyöreitä ja läpinäkyviä hydrokolloidipaikkoja.

Yksi finnilaastari on helppo asettaa näppylän päälle suojaamaan ja parantamaan sitä. Se imee itseensä tehokkaasti epäuhtaudet ja rauhoittaa samalla ihoa.

.

Bye Bye Pimple Patch

– hoitaa aknea ja finnejä

– imee itseensä talia ja likaa

– suojaa bakteereilta ja lialta

– läpinäkyvä ja huomaamaton

.

Bye Bye Pimple Patch -pakkaus sisältää 24 hydrokolloidipaikkaa. Helpoin ja huomaamattomin aika käyttää laastareita on öisin, mutta ne pysyvät tiukasti kiinni ja ovat lähes huomaamattomia myös päivällä käytettäessä.

.

.

Käyttö:

Aseta laastari finnin päälle kasvojen pesun jälkeen, ennen muiden ihonhoitotuotteiden lisäämistä. Anna finnilaastarin vaikuttaa 8-12 tuntia ennen sen poistamista. Paras aika hoitaa finniä on antaa laastarin olla paikoillaan yön yli.

.

Ainesosat

Sodium Carboxy Methyl Cellulose 30%, Polyisobutylene

3 reviews for Mizon | Bye Bye Pimple Patch -finnilaastarit


 1. 4 / 5

  (varmistettu ostaja):

  Toimivat yllättävän hyvin! Suosittelen rikkomaan näpyn “ihoa” ennen laastarin laittoa, niin laastari saa imettyä kaiken pois.

 2. 5 / 5

  (varmistettu ostaja):

  Todella hyvä tuote.

 3. 5 / 5

  :

  Näppärä laastari pysyy hyvin näpyn päällä ja estää minua ainakin räpläämästä naamaa /finniä käsillä 😀 Toimii hyvin kun jättää vaikuttamaan yön yli.

Kirjoita arvostelu “Mizon | Bye Bye Pimple Patch -finnilaastarit”

*