Best Seller Box – The Skin House

109,50 80,00 Sis. ALV 24%

  • Best Seller Box | Tuotesetti
  • The Skin House
  • 5 tuotetta

Best Seller tuotteet kätevästi yhdessä paketissa!

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Best Seller Box – The Skin House

Kauneusboksi sisältää 5 ihonhoitotuotetta.

Eteläkorealaisen The Skin Housen valmistajalla Noksibcho Pharmaceuticalilla on vuosikymmenten kokemus korkealaatuisten ihonhoitotuotteiden valmistamisesta. Turvalliset ja tehokkaat ihonhoitotuotteet on kehitetty ylläpitämään ihon hyvinvointia ja nuorekkuutta sekä ehkäisemään ihon ennenaikaista ikääntymistä.

Kokosimme Best Seller -kauneusboksiin The Skin Housen suosituimpia ja hyväksi todettuja ihonhoitotuotteita.

.

Best Seller Box sisältää 5 tuotetta:

.

Rose Water Mist:

Kasvosuihkeena ja kasvovetenä toimiva Rose Water Mist kosteuttaa ihoa puhdistuksen jälkeen ja valmistelee sen vastaanottamaan seuraavaksi lisättävät hoitotuotteet. Ruususuihkeesta on erinomainen apu palauttamaan ihon kosteustasapaino päivän aikana ja ylläpitämään ihon öljy-kosteustasapainoa. Kasvosuihketta voi käyttää aamuisin ja iltaisin kasvovetenä tai suihkuttaa kasvoille aina, kun iho tuntuu tarvitsevan sitä.

.

Black Snail Bubble Mask:

Kasvoille poreilevan vaahdon muodostava Black Snail Bubble Mask puhdistaa ihohuokosia sekä kirkastaa ja tasapainottaa ihon rasvoittuvuutta. Black Snail Bubble Mask -naamio on iholle lisättäessä geelimäistä ja mustaa. Se alkaa hetken kuluttua muodostamaan pienen pieniä kuplia muuttuen harmaaksi ja pehmeäksi vaahdoksi. Tämä helppo ja nopea puhdistusnaamio vaahtoaa minuutin sisällä, jonka jälkeen voit hieroa kasvoja kostutetuin käsin ja huuhdella kasvot puhtaaksi.

.

Aloe Snail Mucin Gel:

Aloe Snail Mucin Gel on rauhoittava ja hoitava geelivoide, jonka tähtiainesosia ovat etanaseerumi ja aloen lehtiuute. Kasvovoiteen tarkkaan valitut kasviuutteet antavat iholle tehokasta suojaa ja kosteutusta, edistäen samalla ihon joustavuutta. Geelimäisen viilentävä kasvovoide sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja ärtyneelle iholle. Se parantaa ihon kosteustasapainoa ja hillitsee sen punoitusta. Juokseva ja kevyt voide imeytyy nopeasti ihoon tehden siitä sileämmän ja tasapainoisemman.

.

Marine Bounce Sleeping Pack:

Marine Bounce Sleeping Pack -yönaamio varmistaa ihon palautumisen yön aikana kosteutetuksi ja ravituksi. Yönaamio lataa ihoon kollageenia ja muita tehoaineita, jotka ehkäisevät ihon veltostumista. Aamulla herättyä iho on kosteutettu, pehmeä ja terveen säteilevä. Marine Bounce Sleeping Pack -yönaamion tehoainesosia ovat merikollageeni, merileväuute ja helmiäisuute.

.

Wrinkle System Essence:

Wrinkle System Essence tuo apua 5:een ihon ikääntymiseen liittyvään tekijään: ryppyjen muodostumiseen, joustavuuden ja ihon tiheyden heikkenemiseen, ihon sameutumiseen ja ihohuokosten venymiseen. Essencen vaikuttaviin ainesosiin kuuluvat mm. patentoitu kollageeniyhdistelmä, adenosiini, hyaluronihappo ja macadamiaöljy.

.

Kaikilla ihonhoitoseteillä on erityishinta, joten säästät aina 20-30%

Huomioithan, että kauneusboksin tuotteiden sisältö voi ajoittain vaihtua.  Vaikka pyrimme pitämään verkkokaupan tuotekuvaukset ajantasalla, ajoittaiset viivästykset kuvauksissa ovat mahdollisia. Saatamme korvata jonkin boksin tuotteen toisella vastaavalla tuotteella, jos kaikkia tuotteita ei ole tilaushetkellä saatavilla.

Arvostelut


“Best Seller Box - The Skin House”

*