Bearel <3 K-Beauty

Tietoa meistä:

.

Bearel on Suomen ensimmäinen korealaisen kosmetiikan verkkokauppa, joka syntyi vuonna 2016 kahden siskoksen huomatessa korealaisten ihonhoitotuotteiden puutteen Suomessa. Kesäkuussa 2020 Bearel täytti neljä vuotta, ja siskosten intohimo k-kosmetiikkaa kohtaan on kasvanut entisestään. Bearelin verkkokaupassakin on nyt lähes 30 korealaista ihonhoidon brändiä, joiden suosituimmat tuotteet on otettu mukaan asiakkaiden toiveita kuunnellen. Ihonhoitotuotteiden lisäksi valikoima on laajentunut korealaisiin meikkeihin sekä asusteisiin ja Bearelin perhekin on kasvanut yhdellä jäsenellä. 

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan ja ihastumaan korealaisiin ihonhoitotuotteisiin ja meikkeihin! Seuraathan meitä myös somessa, sillä jaamme Instagramin ja Facebookin puolella aktiivisesti ihonhoitovinkkejä ja erilaista sisältöä. Toivottavasti saamme sinut ihastumaan K-beauty-tuotteisiin ja voimme auttaa sinua löytämään parhaat hoitotuotteet oman ihosi tarpeisiin. 

Kiitos, että valitsit meidät!  ❤️️

.

Bearelin tiimi:

Janika, Nina ja Emma

.

Korealainen kosmetiikka

.

Jälleenmyyjät:

.

Bearel Oy edustaa Suomessa neljää korealaista brändiä, joita tarjoamme jälleenmyyntiin ympäri Suomen. Mizonia, The Skin Housea, Coxiria ja uusimpana lisäyksenä Beaustaa, voit verkkokauppamme lisäksi löytää nyt myös Stockmannilta, Tokmanneilta, Olo-Apteekista, Yliopiston Apteekista, Yepposta, Olet Kauniista sekä muilta kauneuden jälleenmyyjiltä. 

Edustatko suomalaista verkkokauppaa, kivijalkaliikettä tai kauneushoitolaa ja haluaisit tuotteitamme myyntiin? Teemme yhteistyötä suomalaisten ja ulkomaisten yritysten kanssa ja tarjoamme korealaista kosmetiikkaa jälleenmyyntiin ilman minimitilausvaatimuksia. 

Kauniit sheet mask -kasvonaamiot ja muut edulliset kauneustuotteet vievät vähän tilaa hyllystä ja ne tuovat erinomaisesti lisämyyntiä kassalla. 

.

Ota meihin yhteyttä:

info@bearel.com tai

janika@bearel.com

.

SUOSITTUJA TUOTTEITA:

.

Tilaa Bearelin uutiskirje:

* vaadittava tieto

.

.