COSRX:n korealaiset ihonhoitotuotteet on tunnettu ympäri maailman, ja se onkin yksi kaikkien aikojen myydyimmistä K-Beauty brändeistä. COSRX -tuotteet kehitettiin Koreassa alunperin erityisesti herkälle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle.

Brändinä COSRX on tutkinut ja kehittänyt tuotteita akneiholle jo 15 vuotta! Moni on löytänyt pelastuksen omalle epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle COSRX:n laadukkailla tuotteilla.

COSRX:n tuotteissa on minimaaliset ja ihoystävälliset ainesosat, sekä simppelin minimalistinen ulkoasu. Ihonhoitotuotteet sopivat myös herkälle iholle. COSRX kehitystiimi kuuntelee jatkuvasti asiakkaita, ja tahtoo tarjota markkinoiden parhaimmat ja laadukkaimmat ihonhoitotuotteet. COSRX onkin kehittänyt yhdessä asiakkaiden ja vaikuttajien kanssa tuotteita jo vuodesta 2002, ja brändi pyrkii pitämään yllä täydellistä laatua tuotteissaan. COSRX-tuotteita ei ole testattu eläimillä ja ne ovat turvallisia käyttää.

COSRX:n ihonhoitotuotteet ovatkin nousseet kulttisuosikeiksi, ja ne ovatkin tulleet monelle tutuksi sosaalisen median kautta. Rakastetuista Best Seller-tuotteista löytyy mm. mainetta saanut BHA Blackhead Power Liquid, joka ehkäisee ja poistaa tehokkaasti mustapäitä, Supersuosittu puhdistusaine Low pH Good Morning Gel Cleanser & Ihanan ravitseva ja punoitusta hillitsevä 3-in-1 tuote: Ultimate Moisturizing Honey Overnight Mask.

COSRX = Cosmetics + RX