Brändit

Brändit Bearel verkkokaupassa

Bearelin valikoima laajenee jatkuvasti. Meille on tärkeää, että saat mahdollisimman paljon tietoa brändeistä ja tuotteista, joten panostamme tuotekuvauksiin, tuotekuviin ja verkkokaupan ulkoasuun. Kaikki valikoimamme brändit ja tuotteet testataan huolella ja vain parhaimmat, laadukkaimmat ja toimivimmat otetaan valikoimaan.

Kuulisimme mielellään sinulta palautetta sekä tuotetoiveita! Lähetä meille viestiä: info@bearel.com tai täytä yhteydenottolomake täältä. Lupaamme vastata viestiisi mahdollisimman pian! 

 

BRÄNDIT BEARELIN VERKKOKAUPASSA:

 

Benton       CosRX

 

Holika Holika   It's Skin logo

Missha Innisfree

Mizon TonyMoly

Neogen logo

 

 

BENTON

Benton tekee hoitotuotteita, jotka auttavat ihmisiä saamaan terveen ihon luonnollisesti, ilman ihoa ärsyttäviä ainesosia. Brändi haluaa tarjota luonnollisen tavan kauneudenhoitoon etenkin niille, jotka pyrkivät välttämään ihonhoitotuotteissa keinotekoisia kemikaaleja.

Melko lyhyen historiansa aikana (2011-) Benton on ehtinyt saavuttamaan suosiotaan kotimaansa Etelä-Korean lisäksi myös maailmalla. Sen tuotevalikoima koostuu tällä hetkellä reilu kymmenestä ihonhoitotuotteesta, joissa hyödynnetään hoitavia luonnonainesosia etanaseerumista mehiläisen myrkkyyn. Meiltä löydät esimerkiksi Bentonin valtavan suositut Snail Bee High Content Mask -kasvonaamiot ja Snail Bee High Content Essencen.

 

COSRX

COSRX on eteläkorealainen kosmetiikkabrändi, jonka tavoitteena on valmistaa mahdollisimman turvallista, yksinkertaista, edullista ja laadukasta kosmetiikkaa. Tuotevalikoimaan kuuluvat erityisesti herkän ja akneihon tuotteet. Tuotekehittelyssä ei keskitytä niinkään pakkausten ulkonäköön vaan ihon hyvinvointiin ja puhtaisiin luonnonmateriaaleihin. Tuotteissa käytetään tarkkaan valikoituja ja tutkitusti tehokkaita ainesosia pyrkien samalla minimoimaan ihon ärsytystä.

Good Morning Gel Cleanser -kasvojenpuhdistusaine ja AHA/BHA Clarifying Treatment Toner kuuluvat COSRX:n suosituimpiin tuotteisiin.

 

Holika Holika

Holika Holika on Enpranin omistama korealainen kosmetiikkabrändi, joka perustettiin vuonna 2010. Holika Holika on kasvattanut nopeasti suosiotaan ja sen tuotteita on saatavilla tänä päivänä ympäri maailmaa. Siitä onkin nopeasti tullut ylellisyyskosmetiikkaa valmistava globaali brändi. Holika Holikan tuotteet ovat innovatiivisia ja näyttäviä: brändi voitti Egg Peeling Gel -kuorintavoiteen pakkauksella (2016) kansainvälisen if Design muotoilupalkinnon.

Ainutlaatuiset tuotteet ja Holika Holikan uniikit pakkaukset on suunnattu nuorekkaille tyylitietoisille kuluttajille -sekä miehille että naisille. Brändin tarkoituksena on valmistaa hienoimmista ainesosista valmistettuja laadukkaita tuotteita, jotka ovat tästä huolimatta edullisia. Holika Holika haluaa tarjota hauskoja käytännöllisiä tuotteita, jotka parantavat ja korostavat jokaisen luonnollista kauneutta. Hurmaavan tuoksuiset tuotteet eivät sovi hajuherkille!

SUOSITUT TUOTTEET

Holika Holikan suositut liinanaamiot löydät täältä: Juicy Mask Sheet.

Kasvojen ja vartalon ihoa tehokkaasti hoitaviin aloe-tuoteisiin pääset täältä: Aloe 99% Soothing Gel.

Mustapäitä puhdistava kolmen vaiheen nenälaastari-setti on myös Holikan suosituimpia tuotteita: Pig-nose Clear blackhead 3-Step Kit.

 

INNISFREE

Innisfree on kuuluisa luonnonmukaisista ainesosistaan. Se tunnetaan Etelä-Korean ensimmäisenä all-natural brändinä ja sen tuotteissa käytetäänkin paljon luomuainesosia, joille on myönnetty ranskalainen ECOCERT-sertifikaatti. Innisfreen tuotteiden pakkaukset valmistetaan useimmiten kierrätetystä muovista. Brändin valikoimaan kuuluvat meikit ja ihonhoitotuotteet naisille ja miehille.

Bearelin kesän 2016 kauneusboksista löytyi Innisfreen No-Sebum Mineral Powder -mineraalipuuteri.

 

IT’S SKIN

It’s Skin tarjoaa hoitotuotteita ihon eri tarpeisiin. Brändi kehittää korkealaatuisia ja toimivia tuotteita korostaen sitä, että ihon tarpeet voivat vaihdella huomattavasti mm. elintapojen, hormonien, vuodenaikojen ja sään vaihtelun mukaan. It’s Skinin tavoitteena onkin valmistaa ihonhoitotuotteita keskittyen erityisesti iho-ongelmien ratkaisuun ja hoitoon.

 

MISSHA

Missha on yksi tunnetuimmista eteläkorealaisista kosmetiikkabrändeistä. Kansainvälisesti suositun brändin filosofiana on ajatus siitä, ettei laadun tarvitse olla kallista.

Missha suuri valikoima sisältää ylellisiä kosmetiikkatuotteita ihonhoidosta meikkeihin, vartalonhoito- ja hiustuotteisiin.

Kauneudenhoitotuotteiden laatu on erinomainen, mutta hinta vain pieni osa kalliimpien kosmetiikkabrändien tuotteista. Missha panostaakin kauneudenhoitotuotteiden sisältöön, eikä ulkokuoreen. Esimerkiksi kasvovoiteet pakataan usein lasin sijasta muovipakkauksiin, jolla tuetaan edullisemman hintatason lisäksi myös kierrätystä.

SUOSITUT TUOTTEET

Brändi on maailmalla tunnettu erityisesti essencestään (kevyt seerumi): Time Revolution The First Treatment Essenceä verrataan jatkuvasti luksusmerkki SKII:n vastaavaan tuotteeseen. Myös Time Revolution Night Repair Science Activator Ampoule on suosittu jäljennös Esteé Lauderin Advanced Night Repair -yöseerumista. Brändin pitkien tuotenimien tavoitteena on kertoa tuotteesta asiakkaalle mahdollisimman paljon.

Misshan BB-voide M Perfect Cover BB Cream on maailman myydyin 3in1 BB-voide.

TURVALLISUUS

Missha panostaa voimakkaasti jatkuvaan tutkimukseen ja teknologian kehittämiseen. Tuotteiden pääaineisosia ovat luonnosta saatavat kasviuutteet, jotka käyvät läpi tiukat standardit ja laatuvalvonnan. Jokaisen tuotteen kohdalla kaikki palaute kosmetiikka-asiantuntijoilta ja kuluttajilta otetaan vastaan. Tuotteille tehdään laajat allergiatestaukset ja turvallisuusarvioinnit ennen niiden hyväksymistä markkinoille, joten voit olla varma tuotteiden turvallisuudesta ja toimivuudesta.

 

MIZON

Mizonille on tärkeää valmistaa kohtuullisen hintaisia, mutta korkealaatuisia tuotteita asiakkailleen ja palvella heitä luotettavasti. Brändi on panostanut kauneustuotteiden tutkimus- ja kehittämistyöhön, jonka seurauksena se on luonut innovatiivisia ihonhoitotuotteita. Mizonilla on vaikuttavat 16 patenttia. Brändin tarkoituksena on valmistaa kosmetiikkatuotteita, jotka ovat tehokkaita mutta hellävaraisia, joten ne sopivat herkemmällekin iholle. Useimmiten kauneustuotteissa on mieto tuoksu.

Mizon  ei jätä kylmäksi. Testattuasi yhtä tuotetta, huomaat haluavasi lisää!

SUOSITUT TUOTTEET

Etanseerumivoiteet All in One Snail Cream ja sen pikkusisko Snail Recovery Gel Cream sekä Snail Repair Eye Cream -silmänympärysvoide ovat Mizonin suosituimpia tuotteita. Suosittelemme testaamaan myös kasvojen ihoa kirkastavaa ja iholla kuplivaa kasvonaamiota: Vita Lemon Sparkling Pack.

 

 

NEOGEN

Cutting-edge science meets natural skin care.

Neogenin tuotteissa yhdistyvät edistyksellinen luonnontiede ja bioteknologia. Tämä korealainen ihonhoidon brändi on valmistanut vuodesta 2009 korkealaatuisia tuotteita, jotka sisältävät parhaimpia luonnonainesosia ja ovat voittaneet myös useita palkintoja.

Neogenilla on lukuisia patentteja ja sertifikaatteja. Brändin missio on maksimoida jokaisen luonnonainesosan hyödyt ja kehittää parhaita tuotteita asiakkailleen.

Löydät meiltä Neogenin suosituimpia tuotteita, kuten: kasvojen puhdistusaineen (vihreä tee), puhdistusveden (kehäkukka) ja kuorintalaput (punaviini). Esimerkiksi hellävarainen puhdistusaine sisältää aitoja vihreän teen lehtiä ja puhdistusvedessä on mukana aitoja kehäkukan terälehtiä.

 

 

 

TONYMOLY

Kuka päätti, että parhaimpien kauneudenhoitotuotteiden tulee olla kliinisiä ja tylsän näköisiä? TonyMolyn korkealaatuiset tuotteet ovat kaikkea muuta kuin tylsiä! Sen leikkisät pakkaukset ja koukuttavan tuoksuiset tuotteet tekevät kauneudenhoidosta ihanaa.

Brändin valtavan suositut hedelmä- ja eläinaiheiset kosmetiikkatuotteet tunnetaan ympäri maailman. Esimerkiksi TonyMolyn käsivoiteet sisältävät ravitsevia ja ihoa kirkastavia hedelmäuutteita ja siksi ne myös tuoksuvat taivaallisen hyvältä.

Pidä työpöydälläsi persikan muotoista ja tuoksuista Peach Anti-Aging Hand Cream -käsivoidetta, laukussa Petite Bunny Gloss Bar -pupu-huulivoidetta ja kotona odottamassa Panda’s Dream Eye Patch -silmänympärysnaamioita.

.

.

.