COSRX | BHA Blackhead Power Liquid

30,90 Sis. ALV 24%

  • COSRX
  • Hoitoneste mustapäille
  • 100 ml

BHA Blackhead Power Liquid -hoitoneste auttaa poistamaan tukkeutumia ihohuokosista ja samalla ehkäisee mustapäiden syntymistä.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

BHA Blackhead Power Liquid

Hoitoneste

 

COSRX BHA Blackhead Power Liquid on yksi maailman suosituimmista (ja tehokkaimmista) tuotteista mustapäiden hoidossa.

Säännöllisellä BHA Blackhead Power Liquid -hoitonesteen käytöllä minimoit mustapäitä ja niiden näkyvyyttä. BHA-happoa sisältävä hoitoneste poistaa kasvoilta kuollutta ihosolukkoa ja ehkäisee mustapäiden syntymistä.

.

COSRX bha blackhead power liquid pakkaus

Mustapää muodostuu kuolleesta ihosolukosta ja talista. Lähtökohtaisesti komedo (mustapää) on väritön ja pieni kohouma talirauhasen kohdalla. Näitä voidaan kutsua puhekielessä valkopäiksi. Mustapää syntyy kun ihohuokosessa oleva tali hapettuu ja muuttuu väriltään tummaksi. Myös ulkoapäin tuleva lika (mm. ilmansaasteet) värjäävät talia tummaksi.

BHA Blackhead Power Liquid estää ihosolukon ja talin kertymisen ihohuokosiin, jolloin ihohuokoset pysyvät puhtaina ja pienempinä. Kun ihohuokoset ovat puhtaat, näyttävät ne myös pienemmiltä ja huomaamattomammilta.

.

COSRX BHA Blackhead Power Liquid

BHA Blackhead Power Liquid ennaltaehkäisee epäpuhtauksien kertymistä huokosiin ja näin ehkäisee tehokkaasti mustapäiden syntymistä.

COSRX:n hoitoneste myös uudistaa ja kirkastaa ihoa uudistamalla ihon tekstuuria.

Tavallisen veden sijasta BHA Blackhead Power Liquid sisältää pajukasveihin kuuluvan valkosalavan vettä (willow bark water). Tämä rauhoittava ja kosteuttava ainesosa tasapainottaa ihoa ja ehkäisee ihoärsytystä. Hoitonesteen niasiiniamidi edistää ihon kirkkautta.

.

BHA Blackhead Power Liquid

-Tehokas hoitoneste mustapäiden & aknen hoitoon

-Sisältää BHA-happoa

-Valkosalava-vesi rauhoittaa ihoa

-Niasiiniamidi kirkastaa kasvoja

-Hoitaa tukkeutuneita ihohuokosia

-Kuorii hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa

-Sopii kaikille ihotyypeille tehohoidoksi

.

Käytä BHA Blackhead Power Liquid -hoitonestettä säännöllisesti kontrolloimaan aknea, tukkeutuneita ihohuokosia ja mustapäitä.

.

.

 

 

.


.

Käyttö:

Käytä BHA Blackhead Power Liquid -hoitonestettä alkuun kerran viikossa, jonka jälkeen voi lisätä käyttäkertoja esimerkiksi 2-3 kertaan viikossa. Lisää kasvoille kasvoveden jälkeen.

.

Huomioitavaa:

-Tuote suositellaan lisättävän kasvoille vanulapulla.

-Jos sinulla on herkkä iho, älä käytä samana päivänä muita AHA- tai BHA-happoja sisältäviä tuotteita, retinolia tai C-vitamiiniseerumia, sillä nämä yhdessä käytettynä voivat ärsyttää ihoa.

-Vaikka BHA Blackhead Power Liquid -hoitonesteeseen ei ole lisätty tuoksua, voi tuotteessa olla mieto tuoksu sen uniikkien ainesosien vuoksi.

.

Ainesosat

Salix Alba (Willow) Bark Water, Butylene Glycol, Betaine Salicylate, Niacinamide 1, 2-Hexanediol, Arginine, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Ethyl Hexanediol

Arvostelut


“COSRX | BHA Blackhead Power Liquid”

*