Toimitus vain 3,94€

Ilmainen toimitus yli 45€ tilaukselle

Mizon | Snail Repair Intensive Ampoule

22,90 Sis. ALV 24%

  • Mizon
  • Seerumi
  • 30ml

Snail Repair Intensive Ampoule -seerumi kuuluu Mizonin etanasarjaan ja se sisältää 80% ihonhoidon kuuluisaa eliksiiriä: etanauutetta.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Compare

 

MIZON SNAIL REPAIR INTENSIVE AMPOULE

KASVOSEERUMI

 

Vannoitpa jo etanaseerumituotteiden nimeen, tai olitpa vasta alkanut kiinnostumaan korealaisen kauneudenhoidon hoitavista ainesosista, on tämä etanaseerumi must-have-tuote ihonhoitorutiiniin! Snail Repair Intensive -seerumi liukuu iholla ja imeytyy nopeasti antaen silkkisen lopputuloksen. Se hoitaa, suojaa ja kosteuttaa ihoa.

Snail Repair Intensive Serum sisältää 80% etanauutetta. Etanauute edistää ihon luonnollista uusiutumisprosessia ja korjaa ihovaurioita. Se häivyttää aknearpia ja auttaa vähentämään auringosta ja ihon ikääntymisestä johtuvia tummentumia kasvoilla.

Seerumi sopii kaikille ihotyypeille.

 

Vaikuttavia ainesosia:

Etanaseerumin (80%) lisäksi Mizonin Snail Repair Intensive Ampoule sisältää happomarjan juurta, joka myös auttaa vähentämään arpien näkymistä ja ihon hyperpigmentaatiota. Seerumissa on lisäksi ihon ikääntymistä estäviä peptidejä ja viittä eri vitamiinia. Kanukkakasvin hedelmä- ja granaattiomenauute rauhoittavat ja suojaavat herkkää ihoa.

 

Etanaseerumi sopii sinulle, jos:

– haluat vähentää arpien näkymistä kasvoilta.

– jos haluat tasaisemman ihon sävyn, vähentää hyperpigmentaatiota ja häivyttää maksaläiskiä.

– haluat rauhoittaa ihoa.

– haluat terveen ja hyvinvoivan ihon ja ehkäistä sen vanhenemista.

 

Käyttö:

Lisää muutama tippa Snail Repair Intensive Ampoule -etanaseerumia puhtaille kasvoille kasvoveden ja All In One Snail Repair Cream -kasvovoiteen jälkeen. Tavallisesti seerumi lisätään kasvoille ennen kasvovoiteita, mutta Mizon suosittelee seerumin lisäämistä kasvovoiteen jälkeen.

 

Huomioithan, että etanauutetta sisältävien ihonhoitotuotteiden valmistuksessa ei vahingoiteta etanoita.

.

 

 

 

Ainesosat

Snail Secretion Filtrate, Sodium Hyaluronate, Butylene Glycol, Glycerin, Alcohol, Panthenol, Glycereth-26, Punica Granatum Extract, Theobroma Cacao (cocoa) Extract, Carbomer, Triethanolamine, Trehalose, Copper Tripeptide-1, Human Ogliopeptide-1, Palmitoyl Pentapeptide-4, Cornus Officinalis Fruit Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Caprylyl Glyocol, Ethylhexylglycerin, Tropolone, Sodium Polyacrylate, Adenosine, Coptis Japonica Extract, Disodium Edta

Arvostelut


“Mizon | Snail Repair Intensive Ampoule”

*