Pig Nose Clear Blackhead 3-Step Kit | Holika Holika

Arvio 3.39 5:stä perustuen 18 asiakkaan arvioon.
(18 tuotearviota)
3.39 out of 5

3,95 Sis. ALV 24%

 • Holika Holika
 • Mustapäänaamio
 • Pakkauksessa 1 käyttökerta
 • 3 vaihetta

Pig-nose clear blackhead 3-step kit on kolmen vaiheen nenän puhdistussetti, joka poistaa mustapäitä ja auttaa pienentämään ihohuokosia.

Varastossa

 

PIG NOSE CLEAR BLACKHEAD 3-STEP KIT

MUSTAPÄÄNAAMIO

 

Voisiko nenän puhdistaminen olla enää houkuttelevampaa? Tämä kolmen vaiheen mustapääsetti on yksi Holika Holikan suosituimmista tuotteista. Se sisältää kirjaimellisesti 3 erilaista laastaria/naamiota nenälle, jotka lisätään toinen toisensa jälkeen. Tervetuloa puhdas nenä!

Setin ensimmäinen nenälaastari avaa ihohuokosia ja valmistelee ne puhdistusta varten. Toisen vaiheen mustapäälaastari poistaa nenästä epäpuhtaudet ja mustapäät. Kolmannen vaiheen naamio viimeistelee nenähoidon supistamalla ihohuokoset pienemmiksi.

Pig-nose clear blackhead 3-step kit:

– Avaa nenän ihohuokoset

– Poistaa mustapäitä

– Poistaa valkopäitä

– Poistaa kuollutta ihosolukkoa

– Pienentää ihohuokosia

Pig Nose clear blackhead 3-step kit | Mustapäälaastarit | Holika Holika

Käyttö:

1. Pese nenä ennen Pig-nose Clear Blackhead -hoidon aloittamista.

2. Aseta setin step-1 -naamio nenälle. Poista naamio 15-20 min kuluttua.

3. Kostuta seuraavaksi nenän iho vedellä ja aseta step-2 nenälle. Nenän on oltava kostea, jolloin mustapäälaastari kiinnittyy siihen kunnolla. Poista laastari hitaasti vetäen 10-15 min vaikutusajan jälkeen.

4. Aseta step-3 nenällesi. 10-15 min päästä voit vielä taputella kevyesti laastarin päältä tehostaaksesi laastarissa olevien hoitavien ainesosien imeytymistä. Poista nenälaastari.

 

Pig Nose clear blackhead 3-step kit | Mustapäälaastarit | Holika Holika

 

 

Ainesosat

Water, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Butylene Glycol, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Viscum Album (Mistletoe) Extract, Juniperus Communis Fruit Extract, Arctium Majus Root Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Caprylyl Glycol, Saponaria Officinalis Root Extract, Hypericum Perforatum Extract, 1,2-Hexanediol, Propanediol, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, CitrusMedicaLimonum(Lemon)FruitExtract, Chrysanthemum Indicum Flower Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, RosmarinusOfficinalis (Rosemary)LeafExtract, Aspalathus Linearis Leaf Extract, ThymusVulgaris(Thyme)Flower/LeafExtract, Jasminum Officinale (Jasmine) Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit/Leaf Extract, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract,   Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, CitrusAurantiumDulcis(Orange)FruitExtract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Fragrance(Parfum)

18 reviews for Pig Nose Clear Blackhead 3-Step Kit | Holika Holika


 1. 5 / 5

  :

  Hyvästit mustapäille, Holika Holikan Pig Nose Clear Blackhead 3-Step Kit on Korea kosmetiikan klassikko tuote

 2. 3 / 5

  (varmistettu ostaja):

  Mielestäni ei ollut yhtä hyvä kuin jotkut toiset vain mustapäitä poistavat laput, vei aika paljon aikaa.

 3. 5 / 5

  (varmistettu ostaja):

  Poistaa mustapäitä tehokkaasti ja jättää nenän puhtaaksi ja sileäksi! Parasta hemmotella itseään tällä setillä pitkän suihkun jälkeen! Suosittelen!

 4. 4 / 5

  (varmistettu ostaja):

  Hellävarainen, vaikuttaa puhdistavan tehokkaasti. Miinuksena se, että eivät tunnu pysyvän nenällä helposti.

 5. 3 / 5

  :

  Vähän liian hellävarainen, mutta sopii siten myös herkemmällekin iholle.

 6. 1 / 5

  (varmistettu ostaja):

  Tämä tuote oli kyllä pettymysten pettymys. Laput ei meinanneet millään pysyä paikallaan, muotoilultaan ainakin minun nenääni täysin epäsopivat. Lappuruljanssin jälkeen en huomannut mitään eroa aikaisempaan 😕

 7. 3 / 5

  :

  En huomannut kummempaa eroa käytön jälkeen mustapäiden osalta, mutta iho tuntui jälkeenpäin tietyllä tapaa kuoritulta.

 8. 2 / 5

  :

  Ei irrottanut mustapäitä, mutta haituvat kyllä

 9. 4 / 5

  :

  Aika jännä kokeiltava. Vähän olisi ehkä saanut olla vielä isompi lappu. Vähän meinasi valua pois.

 10. 3 / 5

  :

  Tämän tuotteen käyttöön kannattaa varata hetki, sillä eri vaiheet kestävätkin yllättävän kauan. Lopputulos oli ihan ok, mutta en näe järkeä kolmen vaiheen systeemille, kun tavallisillakin lapuilla saa samanlaisen tuloksen. Ehkä tässä on enemmän kyse käyttökokemuksesta kuin tehosta.

 11. 3 / 5

  (varmistettu ostaja):

  Ei hirveästi eroa muista samantapaisista tuotteista mutta kokemus oli mielenkiintoinen. Prosessi oli ajankäytöltä pitkä, mutta olin tyytyväinen lopputulokseen.

 12. 3 / 5

  :

  Ihan hyvä, olen kokeillut parempiakin. Vie paljon aikaa mutta ei se paljoa haitannut

 13. 3 / 5

  :

  Mekaaninen puhdistaminen on toimivampi, mutta hätätapauksessa tämäkin ajaa asian. Plussaa avaavasta ja sulkevasta naamiosta, ne auttoivat enemmän kuin itse mustapäälappu.

 14. 4 / 5

  (varmistettu ostaja):

  Koko prosessiin kului melko paljon aikaa, mutta lopputuloksena ihohuokoset olivat puhtaat. Toimisi varmasti vielä paremmin saunan jälkeen.

 15. 3 / 5

  :

  Kannattaa varata sopivasti aikaa tuotteen käyttöön, sillä prosessi on yllättävän aikaa vievä. Tuote tuntui puhdistavan ihon huokosia, mutta kaikki mustapäät eivät kuitenkaan lähteneet pois.

 16. 4 / 5

  :

  Itselläni ei toiminut kovin hyvin:( auttaisikohan esim.saunan lämpö asiaa? mutta kyllä mustapäitä myös irtosi jonkin verran!

 17. 4 / 5

  (varmistettu ostaja):

  Tehokas mustapäille. Jättää kyllä nenän sileäksi. Kolme vaihetta kestää normaalisti noin tunnin, joten ei voi kiireessä tehdä 🙂

 18. 4 / 5

  :

  Saunasta raikkaana tulleena kokeilin ja mustapäät lähtivät todella hyvin. Käytön jälkeen tuli puhdas olo ja nenä jäi hyvin sileäksi. Toimi paljon paremmin mitä, muut samantyyppiset tuotteet, joita olen kokeillut.

Kirjoita arvostelu “Pig Nose Clear Blackhead 3-Step Kit | Holika Holika”

*