Korealainen ihonhoitorutiini

10-vaiheinen kasvojenhoitorutiini

.

Korealainen ihonhoitorutiini on kuuluisa ympäri maailman. Kaunis, kosteutettu ja hehkuva iho vaatii hieman vaivaa, mutta on todellakin sen arvoinen. 10 vaihetta voi tuntua aluksi työläältä, mutta päästessäsi tarpeeksi syvälle korealaisen kosmetiikan saloihin, ihonhoidosta muodostuu enemmänkin elämäntapa kuin pelkkä jokapäiväinen askare. Sinun ei välttämättä tarvitse seurata kaikkia 10:tä vaihetta päivittäin vaan voit valita ne tuotteet, jotka vastaavat ihosi tarpeisiin parhaiten.

Pääsääntöisesti tuotteita lisätään iholle keveimmästä koostumuksesta paksuimpaan. Jos kuitenkin epäröit, missä vaiheessa tuote tulisi kasvoille laittaa, seuraa alla olevia ohjeita.

.

.

10-vaiheinen korealainen ihonhoitorutiini

.

Ihonhoitorutiinin vaiheet:

.

.

.

 1. Öljypuhdistus

Poistaa iholta vedenkestävän meikin sekä liottaa ihohuokosista talia ja mustapäitä. Levitetään kuiville kasvoille ja huuhdotaan pois lämpimällä vedellä.

.

2. Vesipohjainen puhdistus

Varmistaa, ettei iholle jää puhdistusöljyä tai meikin jäämiä. Puhdistaa iholta ylimääräistä talia ja lopun lian.

.

.

3. Kuorinta

Poistaa iholta kuolleen ihosolukon, ehkäisee sen kertymisen ihohuokosiin ja parantaa sekä hoitotuotteiden imeytymistä että meikin levittymistä kasvoille. Kuori iho 1-3 kertaa viikossa.

.

4. Kasvovesi

Palauttaa iholle sen luonnollisen pH-arvon, kosteuttaa ja varmistaa seuraavien hoitotuotteiden tehokkaan imeytymisen. Levitä kasvoille joko vanulapun avulla tai taputtele kasvovesi ihoon käsin.

.

5. Essence

Kiihdyttää soluaineenvaihduntaa, kosteuttaa, ja korjaa ihoa. Taputtele essence suoraan käsien kautta ihoon (ilman vanulappua) parhaan imeytymisen saavuttamiseksi.

.

.

.

6. Tehohoitotuotteet

Seerumit ja ampullit. Keskittyvät kunkin ihon omiin erityistarpeisiin, kuten ihon kirkastus, kosteutus tai ihon sävyn tasoitus. Seerumit imeytyvät essencen tavoin nopeasti kosteuttaen ja raviten ihoa.

.

7. Sheet mask

Kangasnaamio antaa tehohoitoa iholle. Käytä ainakin kerran viikossa parantaaksesi ihon kuntoa ja ehkäistäksesi iho-ongelmia. Voidaan käyttää kasvoveden, essencen ja seerumin jälkeen. Jos et omista edellä mainittuja tuotteita, aseta suoraan kasvoille puhdistuksen, tai pelkän kasvoveden jälkeen.

.

8. Silmänympärysvoide

Ohutta silmänympärysihoa on hyvä hoitaa, suojata ja kosteuttaa silmänympärysvoiteella. Levitä voidetta kevyesti sormilla taputellen silmänympärysiholle.

..

9. Kosteusvoide

Kesällä kevyempi emulsio- tai geelivoide, talvella hieman riittoisampi voide. Kosteusvoide suojaa ihoa, kosteuttaa pitkäkestoisesti ja sitoo aiempien tuotteiden tehoaineet ihoon.

..

10. Aurinkovoide päivällä

Joka aamu, säästä riippumatta. Korealaisen ihonhoitorutiinin yksi kulmakivistä puhdistuksen lisäksi on ihon suojaaminen ihoa ikäännyttävältä auringolta, joten ethän jätä tätä väliin!

10. Yönaamio illalla

Iltaisin viimeisenä vaiheena on yövoide tai yönaamio, joka hoitaa ja auttaa ihoa yön aikana hyödyntämään sille lisättyjä tehoaineita. Kun sinä lepäät, ihokin lepää. Miellyttävä yönaamio on koostumukseltaan kuin kasvovoidetta, mutta se ravitsee ihoa koko yön ajan. Käytä yönaamioita 1-2 kertaa viikossa.

..

.

Siirry selaamaan korealaisia ihonhoitotuotteita täältä.

.

.

.

.