Tietosuojakäytäntö

Tämä tietosuojaseloste kattaa henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukaisen rekisteriselosteen ja tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation, GDPR) velvoittamat tiedot.

Yksityisyytesi ja henkilötietojesi suojaaminen on meille tärkeää. Rekisterinpitäjänä vastaamme kaikista antamistasi henkilötiedoista, kuten nimestäsi, osoitteestasi, sähköpostiosoitteestasi ja syntymäajastasi. Käytämme henkilötietojasi Tietosuojakäytännössä säädellyllä tavalla. Keräämme henkilötietoja vain kun se on tarpeellista ja keräämme vain niitä tietoja, joita tarvitsemme liiketoimissa kanssasi. Hyväksymällä tämän tietosuojakäytännön verkkosivustolla ostoksia tehdessäsi tai henkilötietoja antaessasi hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn alla kuvatulla tavalla.

REKISTERINPITÄJÄ

Bearel Oy (Y-tunnus  2755864-5)

Pihatörmä 1 A

02240 Espoo

YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA

Janika Hyttinen

Bearel Oy

janika@bearel.com

Tapauksen mukaan tietosuojavastaavan yhteystiedot:

Janika Hyttinen

Bearel Oy

janika@bearel.com

REKISTERIN NIMI

Bearel Oy asiakasrekisteri

REKISTERIN PERUSTE JA KÄYTTÖTARKOITUS

Bearel Oy:n asiakasrekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen, hallinnointiin, analysointiin ja kehittämiseen. Tietojasi tallentuu asiakasrekisteriin, verkkokaupan järjestelmään ja/tai varastojärjestelmään silloin, kun rekisteröidyt Bearel Oy:n asiakkaaksi, tilaat uutiskirjeen tai muuta sisältöä, ostat Bearelilta tuotteita, luovutat tietojasi meille hyväksyen luvan markkinointiin (esimerkiksi lomake messuilla) ja/tai osallistut Bearel Oy:n järjestämään arvontaan, tilaisuuteen tai yhtiökokoukseen.

Asiakasrekisterin tietoja käytetään Bearel Oy:n toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoituksiin ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Bearel Oy voi käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita, mutta tällöinkin tietoja käytetään vain Bearel Oy:n ja asiakkaan välisen suhteen ylläpitämiseen.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Bearel Oy:n markkinoinnin kohdistamiseen. Bearel Oy voi käyttää henkilötietojasi postin, sähköpostien ja tekstiviestien lähettämiseen sekä suoramainontaan. Voit milloin tahansa ilmoittaa meille, jos et halua yhteystietojasi käytettävän markkinointitarkoituksiin. Ota siinä tapauksessa yhteys asiakaspalveluumme: info@bearel.com. Jos olet tilannut sähköisen uutiskirjeemme ja haluat myöhemmin peruuttaa tilauksen, poistut uutiskirjelistalta klikkaamalla sähköpostiisi tulleen uutiskirjeen alareunassa olevaa linkkiä “unsubscribe from this list”.

REKISTERIIN MAHDOLLISESTI KERÄTTÄVIÄ TIETOJA

Käsittelemme henkilötietoja, joita olet meille antanut tai joita olemme keränneet verkkosivustollamme evästeiden avulla, jotta voisimme hallinnoida ostoksiasi sekä täyttää velvollisuutemme sinua kohtaan Bearelin asiakkaana. Henkilötietoihin, joita Bearel Oy käsittelee, kuuluvat nimesi, sähköpostiosoitteesi, osto-, maksu- ja tilaushistoriasi, toimitusosoitteesi, IP-osoitteesi sekä puhelinnumerosi.

Annat meille tietoja itsestäsi tilatessasi ja/tai rekisteröityessäsi, kun täytät lomakkeita verkkosivustollamme www.bearel.fi tai täytät kirjallisesti tilauslomakkeen. Voit luovuttaa meille tietojasi myös kommunikoimalla kanssamme puhelimitse, sähköpostitse tai jollakin muulla viestintätavalla. Tähän sisältyvät myös tiedot, joita annat meille, kun haet edustajaksemme, osallistut sivustomme sosiaalisen median toimintoihin, osallistut kilpailuihin, myynninedistämistoimiin tai tutkimuksiin ja kun ilmoitat meille ongelmista sivustollamme.

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Bearel Oy:n käytössä. Bearel Oy ei käy asiakkaidensa henkilötiedoilla missään tilanteessa kauppaa. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, eikä siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, ellei se ole sivuston teknisen toteuttamisen, lisäarvopalvelun tuottamisen, laskutuksen, luottopäätöksen tai lainsäädännöllisten velvoitteiden vuoksi tarpeellista. Asiakkaan tiedot hävitetään aina asiakasrekisteristämme pyynnöstä, ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet edellytä tietojen säilyttämistä.

Harvinaisessa tapauksessa asiakkaan tietoja voidaan luovuttaa edellä mainitsemattomille tahoille, jos se mahdollistaa oikeuksiemme, periaatteidemme, omaisuutemme tai asiakkaidemme turvallisuuden suojelun. Tähän sisältyy tietojen vaihdot toisten yritysten ja järjestöjen kanssa petosten torjumiseksi ja luottoriskien vähentämiseksi.

Jos Bearelin liiketoiminta myydään tai se yhdistetään toiseen liiketoimintaan, henkilötietojasi saatetaan luovuttaa neuvonantajille, mahdolliselle ostajalle sekä liiketoiminnan uudelle omistajalle.

Bearel käyttää Google-mainospalveluja. Voit lukea lisää siitä, miten Google kerää, jakaa ja käsittelee tietoja täältä. -> linkki: http://www.google.com/intl/fi/policies/privacy/partners/

Bearel

TIETOJEN SUOJAAMINEN

Asiakasrekisteriä ei luovuteta sivullisille ja se sijaitsee Bearel Oy:n suojatulla palvelimella. Rekisterin käyttöoikeus on ainoastaan Bearel Oy:n sisäisen verkon käyttöoikeudet omaavilla henkilöillä. Toimimme kaikin kohtuullisin ja tarvittavin toimin niin, että asiakasrekisterissä olevia tietoja käsitellään turvallisesti ja luottamuksellisesti. Bearelin verkkokauppa ja sen verkkomaksuliikenne on suojattu SSL-salausprotokollalla (Secure Socket Layer) ja sitä käsittelevät kolmannen osapuolen palveluntarjoajat.

HENKILÖTIETOJEN SÄILYTYS, PÄIVITYS JA KORJAUS

Henkilötietojasi säilytetään, kunnes irtisanot asiakkuutesi. Henkilötietoja ei kuitenkaan säilytetä kauemmin kuin sovellettava tietosuojalainsäädäntö määrittää.

Haluamme varmistaa, että henkilötietosi ovat oikein ja ajan tasalla. Jos jokin antamasi tieto muuttuu tai on virheellinen, voit toimittaa oikeat tiedot sähköpostitse Bearel Oy:lle. Muuttuvia tietoja voivat olla esimerkiksi sähköpostiosoitteesi, nimesi tai käyttäjätiliäsi koskevat tiedot. Sinulla on koska tahansa oikeus pyytää henkilötietojesi korjaamista, estämistä tai poistamista.

EVÄSTEET

Käytämme evästeitä verkkosivustollamme, jotta voimme varmistaa, että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin.

Evästeiden avulla voimme kehittää verkkosivustoa ja tarjota parempia asiakaskokemuksia, kun sivustoa on mahdollista muokata toiveiden, valintojen ja kiinnostuksen kohteiden mukaisesti. Muokkaamme sivustoa seuraamalla esimerkiksi ostoskoreihin lisättyjä tuotteita.

Pysyviä evästeitä käytetään mm. henkilökohtaisten asetusten tallentamiseen Bearelin verkkokaupassa, jotta sinun ei tarvitse tehdä samoja valintoja joka kerta verkkokaupassa vieraillessasi. Evästeitä käytetään myös tietojen ja markkinoinnin muokkaamiseen, jotta ne olisivat mahdollisimman tarkoituksenmukaisia sinun kannaltasi. Väliaikaisia evästeitä käytetään esimerkiksi verkkosivuston käyttöä koskevien tilastotietojen tallennukseen.

Hyväksymällä Bearelin käyttöehdot ja tämän tietosuojakäytännön sekä käyttämällä Bearelin verkkosivustoa, hyväksyt evästeiden käytön. Jos et hyväksy evästeiden käyttöä, voit poistaa evästeet käytöstä verkkoselaimesi turvallisuusasetusista. Voit myös asettaa verkkoselaimen kysymään sinulta joka kerta, kun Bearelin verkkosivusto haluaa asettaa tietokoneellesi evästeen. Voit myös poistaa aiemmin tallennettuja evästeitä verkkoselaimestasi. Lisätietoja saat verkkoselaimesi ohjesivuilta. Voit lisäksi poistaa evästeet manuaalisesti kovalevyltäsi koska tahansa.

Jos et hyväksy evästeiden käyttöä, huomioithan, että sivuston toiminnallisuudet saattavat rajoittua, eikä verkkokauppa välttämättä toimi tarkoitetulla tavalla.

MUUTOKSET TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖÖN

Bearel Oy varaa oikeuden tehdä tähän tietosuojakäytäntöön koska tahansa muutoksia, jotka ovat tarpeen häiriöiden korjaamiseksi tai uusien lainsäädännöllisten tai teknisten vaatimusten täyttämiseksi. Kaikki tietosuojakäytäntöä koskevat muutokset julkaistaan verkkosivustollamme.