.

Kasvojen puhdistustuotteet

.

KASVOJEN PUHDISTUS

 

Kasvojen huolellinen puhdistus on ihonhoidon kulmakivi. Hyvin ja oikein puhdistettuun ihoon ei synny epäpuhtauksia yhtä helposti, ja iho pysyy sileänä ja nuorekkaana. Kun iho on täysin puhdas, imeytyvät ihonhoitotuotteetkin paremmin ihoon. Puhdista ihosi aamuin illoin korealaisilla ihonhoitotuotteilla. Bearelin valikoimista löydät laadukkaitta ihonpuhditustuotteita erilaisiin tarpeisiin. Kokeile korealaista kaksoispuhdistusta saadaksesi paremman ihon. Käytä ensimmäisessä vaiheessa öljypuhdistusta. Öljypuhdistaja liottaa iholta öljyliukoisen lian ja meikin. Toisen vaiheen vaahtopuhdistus tai geelipuhdistus irrottaa iholta vesiliukoisen lian. Selaile erilaisia öljypuhdistajia, vaahtopuhdistajia sekä geelipuhdistusaineita.

Päivittäisen ihonpuhdistuksen ohella kasvojen ihoa tulisi kuoria 1-2 kertaa viikossa tai tarpeen mukaan. Korealaisia kuorinta-aineita löytyy useita erilaisia. Kokeile kemiallista kuorintaa, joka ei sisällä rakeita tai valitse perinteinen mekaaninen kuorinta.

Löydät meiltä myös syväpuhdistavia naamioita sekä innovatiivisia poreilevia bubble mask-kasvonaamioita, jotka syväpuhdistavat iholta epäpuhtaudet.

Löydä omalle ihollesi sopivimmat korealaiset ihonpuhdistustuotteet

.

.

  • Näytetään tulokset 1–42 / 80