Toimitus- ja palautusehdot

 

TOIMITUSKULUT

Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikille yli 45€ tilauksille!

Alle 45€ tilausten toimituskulut ovat toistaiseksi vain 4,49€.

Jos tilauksesi toimitetaan useammassa osassa, maksamme aina ylimääräiset toimituskulut.

 

TUOTTEIDEN TOIMITUS

Tilauksesi toimitetaan Postin toimipisteeseen, SmartPOST -pakettiautomaattiin, tai joissakin tapauksissa kirjepostilla suoraan kotiisi.

Lähetämme tilaukset normaalisti 1-3 arkipäivän kuluessa ja Postin toimitus kestää useimmiten 1-3 arkipäivää. Etelä-Suomen, Turun ja Tampereen alueella Posti toimittaa paketteja SmartPost-automaatteihin myös lauantaisin.

Huomioithan, että kampanjapäivinä, juhlapyhinä ja poikkeustapauksissa toimitus saattaa kestää hieman kauemmin.

Ilmoitathan meille, jos tilauksesi on hyvin kiireinen, niin pyrimme lähettämään sen sinulle mahdollisimman nopeasti.

 

Nouto SmartPOST -pakettiautomaatista (yli 45€ tilauksissa maksuton, alle 45€ tilauksissa 4,49€)
Nouda tilauksesi valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Saat Postilta tekstiviestillä lokerokoodin, jolla pääset noutamaan tilauksen automaatista.

Nouto Postista (yli 45€ tilauksissa maksuton, alle 45€ tilauksissa 4,49€)
Nouda tilauksesi Postin palvelupisteestä. Saat tekstiviestin, kunhan paketti on noudettavissa Postista. Muistathan ottaa mukaan henkilöllisyystodistuksen.

Kirjeposti (yli 45€ tilauksissa maksuton, alle 45€ tilauksissa 4,49€)
Jos tilauksesi mahtuu postituskuoreen, saatamme lähettää sen sinulle suoraan kotiin kirjepostilla. Kirjekuoreen mahtuvia (alle 3cm korkuisia) tuotteita ovat mm. sheet maskit ja mustapäälaastarit.

 

 

TILAUKSEN PERUMINEN / MUUTTAMINEN

Jos olet tilannut meiltä tuotteita, mutta haluatkin perua tilauksen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse mahdollisimman pian. Tilaus on mahdollista peruuttaa ja siihen on mahdollista tehdä muutoksia niin kauan, kuin tilaus ei ole vielä lähtenyt varastoltamme. Jos olemme jo ehtineet lähettää tilauksesi, et voi enää tehdä siihen muutoksia. Vastaanotettuasi tilauksen, sinulla on oikeus vaihtaa tai palauttaa saamiasi tuotteita alla olevien ehtojen mukaisesti.

 

VAIHTO / PALAUTUS

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi. Tarjoamme sinulle pitkän, 30 vuorokauden, vaihto- ja palautusajan tilauksesi vastaanottamisesta!

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tuotteen myyntipakkauksen tulee olla ehjä ja sinettien avaamattomia. Ymmärräthän, että kootut setit ja kauneusboksit on palautettava kokonaisuudessaan, jolloin yksittäisiä tuotteita ei ole mahdollista vaihtaa tai palauttaa. Jos palautettua tuotetta joudutaan siistimään tai korjaamaan, pidätämme tuotteen myyntihinnasta 50 % käsittelykuluja.

 

Saitko väärän tai virheellisen tuotteen?

Mikäli saat meiltä virheellisen tuotteen, tai tuote on vioittunut kuljetuksessa, pyydämme ilmoittamaan siitä meille mahdollisimman pian. Vastaamme kaikkien virheellisten tuotteiden palautuskuluista.

 

Tilauksen/tuotteen palauttaminen

Bearelilla on käytössä Postin palautuspalvelu. Yhden paketin palautusmaksu on 6,5 euroa. Asiakas vastaa palautusmaksusta niin, että se otetaan huomioon tuotevaihdon tai -palautuksen yhteydessä, kunhan paketti on palautunut meille takaisin.

Jos haluat palauttaa sinulle saapuneen tilauksen, kerrothan siitä meille ensin sähköpostitse info@bearel.com. Tällöin tiedämme palautuksen tapahtuvan 30 vuorokauden kuluessa ja voimme antaa sinulle lisätietoja palautukseen liittyen.

Huomaathan, että noutamatta jätettyjä paketteja ei käsitellä palautuksina, ellet ole tehnyt siitä meille erillistä ilmoitusta. Tällöin tilaukse summaa ei poikkeustapauksia lukuunottamatta palauteta asiakkaalle.

 

Palautettavan tuotteen pakkaaminen

Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä mielellään tilauksesi mukana tullut pakkauslista.

Palautettavan tuotteen pakkaaminen on vastuullasi. Tuotteet tulee pakata huolellisesti, jotta ne eivät vahingoitu kuljetuksessa.

 

Palautus kirjeellä:

1. Kirjoita kirjekuoren päälle Bearelin palautusosoite (alla).

2. Vie kirjekuori lähimpään siniseen, tai oranssiin kirjepostilaatikkoon.

 

Palautus Postin toimipisteeseen:

1. Kirjoita paketin päälle Bearelin palautusosoite (alla).

2. Vie paketti lähimpään Postiin ja kerro tiskillä, että haluat palauttaa paketin Bearelille.

 

Palautus SmartPOST -pakettiautomaattiin:

1. Kirjoita pakettiin Bearelin palautusosoite (alla).

2. Vie paketti lähimpään SmartPOST-automaattiin 14 vuorokauden kuluessa paketin noutamisesta. Jos pakettiautomaatin määräaika (14 vrk) on kulunut, vie paketti lähimpään Postin toimipisteeseen.

 

Palautusosoite:

 

Asiakaspalautus

Bearel Oy

Matinraitti 14 F 45

02230 Espoo

 

Kunhan olemme vastaanottaneet palautuksesi, lähetämme sinulle palautusvahvistuksen sähköpostitse. Rahapalautuksissa Klarna palauttaa summan tilillesi.

Muistathan, että sinä olet asiakkaana vastuussa siitä, että palautuksesi saapuu meille perille, joten säilytäthän Postilta saamasi palautuskuitin. Joskus palautuksen vastaanottamisessa ja käsittelyssä saattaa kestää jopa 14 päivää.

 

ONGELMATILANTEET

Jos tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa asiakaspalveluumme: info@bearel.com.
Voit aina ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla info@bearel.com tai soittamalla 045 670 2055, jos sinulla on kysyttävää palautusehdoista tai jokin muu asia askarruttaa.

 

 

SAAT LISÄTIETOA ALLA OLEVIEN LINKKIEN TAKAA:

Yleiset sopimusehdot

Bearelin tietosuojakäytäntö / rekisteriseloste

 

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Kysy meiltä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: info@bearel.com

Vastaamme yhteydenottoihin mahdollisimman pian.

.

.