Aloe Vera Soothing Gel | Beausta

3,99 Sis. ALV 24%

  • Beausta
  • Aloegeeli
  • 15 ml

Aloegeelin kevyt ja geelimäinen koostumus levittyy nopeasti rauhoittaen, raikastaen ja kosteuttaen ihoa. Sopii kasvoille ja vartalolle.

Varastossa

Aloe Vera Soothing Gel

Aloegeeli

.

Beausta Aloe Vera Soothing Gel sisältää 96% puhdasta aloe veraa.

Aloe tunnetaan sen antibakteerisista ja ihoa korjaavista ominaisuuksista. Herkällekin iholle soveltuva Aloe Vera Soothing Gel tuo välitöntä helpotusta kuivalle ja kutisevalle iholle. Levitä geelivoidetta vartalolle ja kasvoille kosteuttamaan, rauhoittamaan ja lievittämään ihon punoitusta.

.

Beausta Aloe Vera Soothing Gel

.

Aloe Vera Soothing Gel on täydellinen after sun- sekä after sauna -tuote. Lisää viilentävää aloegeeliä auringolle altistuneelle iholle ja muista rauhoittaa ihoa myös kuuman saunan tai kylmän pakkaspäivän jälkeen.

Voit käyttää aloegeeliä sellaisenaan kosteuttamaan vartalon ihoa, täsmähoitona helpottamaan hyttysten pistojen kutinaa ja esimerkiksi sääriin tai kasvoille rauhoittamaan ihoa sheivauksen jälkeen.

Beaustan pussipakkaus on uudelleensuljettava ja kätevän kokoinen, minkä ansiosta aloegeeli kulkeekin helposti mukana rannalla ja matkalla. Kun pussi on melkein tyhjä, voit vielä repia sen auki kulmasta. Saat käytettyä tuotteesta kaiken, eikä aloegeeliä mene hukkaan.

.

.


 

Käyttö:

Levitä aloegeeliä puhtaalle iholle. Sopii käytettäväksi vartalon lisäksi myös kasvojen iholle. Jos ihoa kuumottaa ja se on punainen, lisää aloegeeliä paksumpi kerros useita kertoja päivässä.

Jos haluat korostaa aloegeelin viilentävää vaikutusta, säilytä pakkaus jääkaapissa.

.

.

Ainesosat

Aloe Barbadensis Leaf Water, 1,2-Hexanediol, Water, Carbomer, Tromethamine, Fragrance, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Xylitylglucoside, Butylene Glycol, Anhydroxylitol, Xylitol, Glucose, Thymus Vulgaris (Thyme) Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Mentha Arvensis Leaf Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Jasminum Officinale (Jasmine) Extract, Borago Officinalis Extract, Anthemis Nobilis Flower Extract

Arvostelut


“Aloe Vera Soothing Gel | Beausta”

*