Aloe Vera Soothing Gel | Beausta

3,99 2,59 Sis. ALV 24%

  • Beausta
  • Aloegeeli
  • 15 ml

Kosteuttava & rauhoittava aloegeeli. Sopii kasvojen ja vartalon iholle.

Varastossa

Aloe Vera Soothing Gel

Aloegeeli

.

Beausta Aloe Vera Soothing Gel sisältää 96% puhdasta aloe veraa.

Aloe tunnetaan sen antibakteerisista ja ihoa korjaavista ominaisuuksista. Herkälle iholle soveltuva Aloe Vera Soothing Gel tuo välitöntä helpotusta kuivalle ja kutisevalle iholle.

Aloegeelin kevyt ja geelimäinen koostumus levittyy nopeasti rauhoittaen, raikastaen ja kosteuttaen ihoa.

Voit käyttää Beaustan aloegeeliä vartalolle ja kasvoille.

.

Aloe Vera Soothing Gel on täydellinen after sun -tuote. Lisää viilentävää aloegeeliä auringolle altistuneelle iholle. Voit myös käyttää tuotetta sellaisenaan vartalovoiteena, helpottamaan hyttysten pistojen kutinaa sekä rauhoittamaan ihoa sheivauksen jälkeen.

.

Beaustan tuotteet on pakattu pienempii ja ekologisempiin pusseihin.

Pussipakkaus on uudelleensuljettava. Beaustan aloegeeli kulkeekin helposti mukana rannalla ja matkalla. Kun pussi on melkein tyhjä, voit vielä repia sen auki kulmasta. Saat käytettyä tuotteesta kaiken, eikä aloegeeliä mene hukkaan.

Pienemmän pakkausmateriaalin ja tehokkaan pakkauksen ansiosta Beaustan tuotteet ovat edullisia.

 


 

Käyttö:

Levitä aloegeeliä puhtaalle iholle. Sopii käytettäväksi vartalon lisäksi myös kasvojen iholle. Jos ihoa kuumottaa ja se on punainen, lisää aloegeeliä paksumpi kerros useita kertoja päivässä.

Jos haluat korostaa aloegeelin viilentävää vaikutusta, säilytä pakkaus jääkaapissa.

.

.

Ainesosat

Aloe Barbadensis Leaf Water, 1,2-Hexanediol, Water, Carbomer, Tromethamine, Fragrance, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Xylitylglucoside, Butylene Glycol, Anhydroxylitol, Xylitol, Glucose, Thymus Vulgaris (Thyme) Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Mentha Arvensis Leaf Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Jasminum Officinale (Jasmine) Extract, Borago Officinalis Extract, Anthemis Nobilis Flower Extract

Arvostelut


“Aloe Vera Soothing Gel | Beausta”

*