Huxley | Extract It Toner -Kasvovesi

(1 tuotearvio)
5.00 out of 5

31,90 Sis. ALV 24%

  • Huxley
  • Kasvovesi
  • 120ml

Kasvovesi heleyttää ja kosteuttaa ihoa Huxleyn Secret of Sahara -hoitosarjaan kuuluvan kaktusviikunan uutteen, -siemenöljyn ja muiden kasviuutteiden voimalla.

Varastossa

Huxley Extract It Toner

Kasvovesi

 

Extract It Toner kosteuttaa ja palauttaa ihon pH-tason heti puhdistuksen jälkeen.

Hypoallergeeninen ja mieto kasvovesi edistää ihon omaa öljy-kosteustasapainoa kasviuutteiden avulla. Kasvoveden antioksidanttipitoinen kaktusviikunan uute antaa iholle suojaa sekä kosteutusta. Kukkauutteet rauhoittavat ja tekevät kasvojen ihosta hyvinvoivan.

Extract It Toner -kasvoveden pääainesosat:

– kaktusviikunan uute

– kaktusviikunan siemenöljy

– kutrion kukkauute

– ruusu-uute

 

Extract It Toner -kasvovesi on ihanteellinen kuivalle ja herkälle iholle. Se on valmistettu 90% luonnollisista raaka-aineista. Kosteuttavan kasvoveden jälkeen seuraavien hoitotuotteiden aktiiviset aineet imeytyvät ihanteellisesti ihoon.

 

Secret Of Sahara Toner ; Extract It

 

Huxley Extract It Toner -Secret of Sahara

 

Secret of Sahara:

Huxleyn Secret of Sahara -hoitosarja on kehitetty erityisesti kuivalle ja kosteusköyhälle iholle. Se tekee ihosta kosteutetun ja samalla ylläpitää ihon terveyttä ehkäisten kosteuden haihtumista iholta.

 

 


 

Käyttö:

Pyyhi kasvot kasvovedellä kostutetulla vanulapulla ja/tai taputtele suoraan kasvoille puhdistuksen jälkeen.

Ainesosat

Opuntia Ficus-indica Stem Extract, Propanediol, Dipropylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Opuntia Ficus-indica Seed Oil, Lagerstroemia Indica Flower Extract, Rosa Centifolia Flower Extract, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Xanthan Gum, Butylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Water, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Fragrance

1 review for Huxley | Extract It Toner -Kasvovesi


  1. 5 / 5

    :

    Erittäin laadukas kasvovesi! Tuote on riittoisa ja kosteuttaa hyvin, ei jätä ihoa lähmäiseksi vaikka kerrostaisi. Kesäisin en tarvitse muuta kuin pari kerrosta tätä ja aurinkorasvaa pitämään oman pintakuivan sekaihoni kosteutettuna. Kasvovesi ei myöskään ole liian raskas muiden tuotteiden kanssa käytettäväksi esim. talvella, kun iho kaipaa lisäkosteutusta. Tuoksu on mieto ja miellyttävä, eikä tuote ole allergisoinut kohdallani lainkaan. Plussaa kauniista pullosta!

Kirjoita arvostelu “Huxley | Extract It Toner -Kasvovesi”

*