Huxley | Extract It Toner -Kasvovesi

31,90 Sis. ALV 24%

  • Huxley
  • Kasvovesi
  • 120ml

Kasvovesi heleyttää ja kosteuttaa ihoa Huxleyn Secret of Sahara -hoitosarjaan kuuluvan kaktusviikunan uutteen, -siemenöljyn ja muiden kasviuutteiden voimalla.

Varasto loppu

Huxley Extract It Toner

Kasvovesi

 

Extract It Toner kosteuttaa ja palauttaa ihon pH-tason heti puhdistuksen jälkeen.

Hypoallergeeninen ja mieto kasvovesi edistää ihon omaa öljy-kosteustasapainoa kasviuutteiden avulla. Kasvoveden antioksidanttipitoinen kaktusviikunan uute antaa iholle suojaa sekä kosteutusta. Kukkauutteet rauhoittavat ja tekevät kasvojen ihosta hyvinvoivan.

Extract It Toner -kasvoveden pääainesosat:

– kaktusviikunan uute

– kaktusviikunan siemenöljy

– kutrion kukkauute

– ruusu-uute

 

Extract It Toner -kasvovesi on ihanteellinen kuivalle ja herkälle iholle. Se on valmistettu 90% luonnollisista raaka-aineista. Kosteuttavan kasvoveden jälkeen seuraavien hoitotuotteiden aktiiviset aineet imeytyvät ihanteellisesti ihoon.

 

Secret Of Sahara Toner ; Extract It

 

Huxley Extract It Toner -Secret of Sahara

 

Secret of Sahara:

Huxleyn Secret of Sahara -hoitosarja on kehitetty erityisesti kuivalle ja kosteusköyhälle iholle. Se tekee ihosta kosteutetun ja samalla ylläpitää ihon terveyttä ehkäisten kosteuden haihtumista iholta.

 

 


 

Käyttö:

Pyyhi kasvot kasvovedellä kostutetulla vanulapulla ja/tai taputtele suoraan kasvoille puhdistuksen jälkeen.

Ainesosat

Opuntia Ficus-indica Stem Extract, Propanediol, Dipropylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Opuntia Ficus-indica Seed Oil, Lagerstroemia Indica Flower Extract, Rosa Centifolia Flower Extract, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Xanthan Gum, Butylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Water, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Fragrance

Arvostelut


“Huxley | Extract It Toner -Kasvovesi”

*