Secret Key | Black Out Pore Peel-Off Pack

17,90 Sis. ALV 24%

  • Secret Key
  • Poisvedettävä kasvonaamio
  • 100 ml

Black Out Pore Peel Off Mask puhdistaa epäpuhtaudet ihohuokosista Peel Off -kasvonaamion muodossa.

Varasto loppu

Black Out Pore Peel-Off Pack

Peel off -kasvonaamio

.

Hyvästele mustapäät ja epäpuhtaudet kasvoilta poisvedettävällä peel off-kasvonaamiolla.

Puhdistavat musta savi ja hiili auttavat poistamaan epäpuhtauksia sekä musta- ja valkopäitä. Black Out Pore Peel Off Pack kiinnittyy iholle ja se imee itseensä ihohuokosista epäpuhauksia. Naamio vie mukanaan epäpuhtaudet ja kuolleen ihosolukon, kun se vedetään pois kasvoilta noin 15 minuutin vaikutusajan jälkeen.

.

Secret Key Black Out Pore Peel-off Pack

Black Out Pore Peel-off Pack on iholle levittäessä mustaa ja geelimäistä. Se kuivuu ohueksi kalvoksi iholle, joka on helppo poistaa kasvoilta hellästi vetämällä.

Käytä puhdistavaa kasvonaamiota 1-2 kertaa viikossa. Kun kasvot ovat puhtaat ja sileät, meikkikin levittyy iholle paremmin ja ihonhoitotuotteet imeytyvät ihoon tehokkaammin.

.

Black Out Pore Peel Off Pack:

– tehopuhdistaa kasvot yhdellä kerralla

– poistaa kasvoilta musta- ja valkopäitä

– vähentää ihon öljyisyyttä

– poistaa kuollutta ihosolukkoa

– on helppo käyttää.

.

.


.

Käyttö:

Levitä naamiota t-alueelle (nenä, otsa, leuka). Vältä silmänympärysihoa. Anna kuivua ja vaikuttaa n. 10-15 minuutin ajan. Kunhan naamio on kokonaan kuivunut, vedä se varovasti pois iholta. Lisää tämän jälkeen muut ihonhoitotuotteet.

.

Ainesosat

Charcoal Powder, Soybean Seed Extract, Sesame Seed Extract, Rice Extract, Garlic Bulb Extract, Witch Hazel Extract, Centella Asiatica Extract, Tea Tree Leaf Extract, Papaya Extract, Kaolin, Bentonite, Castor Oil.

Arvostelut


“Secret Key | Black Out Pore Peel-Off Pack”

*