Korealaista kosmetiikkaa Suomesta | Tietoa meistä - Bearel

TIETOA MEISTÄ - BEAREL

Hei,

mukavaa, että olet löytänyt verkkokauppamme! Voit lukea tältä sivulta hieman tietoa Bearelista ja meistä siskoksista Bearel verkkokaupan takana.

Bearel on uusi suomalainen korealaisen kosmetiikan verkkokauppa. Lisäämme jatkuvasti uusia ja tarkoin valittuja kauneustuotteita valikoimaamme, ja toivomme myös sinulta palautetta ja tuotetoiveita verkkokauppaa parantaaksemme!

Turvallisia ja huolella valittuja tuotteita

Tavoitteenamme on tuoda eteläkorealaiset kauneustuotteet suomalaisten tietoon ja helposti saataville. Meidän mielestä Etelä-Koreasta tulevatkin maailman parhaat ihonhoitotuotteet. Olemme iloisia huomatessamme, että yhä useampi teistä on samaa mieltä kanssamme. Ihanat asiakkaamme ovat löytäneet mm. avun atooppisen ihon ja aknen hoitoon, silloinkin kun Suomessa myytävät apteekki- ja markettituotteet eivät ole auttaneet.

Bearelin valikoimaan otetaan ainoastaan korkealaatuisia tuotteita, jotka olemme itse testanneet. Voit olla varma bearel.fi verkkokaupassa myytävien tuotteiden aitoudesta ja turvallisuudesta. Tuotteet tilataan suoraan eurooppalaisilta sisaryhtiöiltä ja maahantuojilta, ja kaikille kosmetiikkatuotteille on tehty kattavat EU-lainsäädännön mukaiset turvallisuusarvioinnit.

Näytteitä mukaan jokaiseen tilaukseen

Saat kaikki tuotteemme kilpailukykyiseen hintaan ja nopealla toimituksella! Jokaisen tilauksen mukaan lisätään myös tuotenäytteitä/-testereitä kaupan päälle. Testerit ovat ihana tapa kokeilla itselle uusia tuotteita ennen täysikokoisen tuotteen ostamista.

NÄIN BEAREL SYNTYI

Bearel Oy:n synty oli luultavasti kirjoitettuna tähtiin jo noin kahdeksantoista vuotta sitten, kun pikku-Janika aloitti ensimmäisen yritystoimintansa kauppaamalla lelujaan kotikylän torilla. Bearelin matka elinikäisestä haaveesta toimivaksi verkkokaupaksi on ollut monivaiheinen ja tapahtumarikas, mutta se voidaan karkeasti jakaa muutamiin tärkeimpiin kohokohtiin.

2015   Janika inspiroituu verkkokaupan perustamisesta opiskellessaan   liiketaloutta ja huomattuaan puutteita Suomessa saatavilla olevissa tuotelajitelmissa. Hän ajattelee, että olisi hienoa, jos Suomessa asuvien olisi helpompi löytää ja tilata maailmalla myytäviä erilaisia lifestyle- ja must-have-tuotteita.

2016    Janika pyytää siskoaan Ninaa (samainen sisko, joka istui silloin kahdeksantoista vuotta sitten torin laidalla ja joka huijattiin myymään pehmolelunsa pois) mukaan osallistumaan erilaisiin yrittäjyystapahtumiin ja -luentoihin. Selkeämpi kuva tulevasta yrityksestä alkaa hahmottua.

Siskokset tutustuvat (ja ihastuvat!) mm. eteläkorealaiseen kauneudenhoitokulttuuriin ja maailmalla tällä hetkellä suosiota saaneisiin muihin muotivirtauksiin.

2016   Bearel Oy perustetaan ja alkaa tähän mennessä paras osuus: tulevien verkkokaupassa myytävien tuotteiden testaus! Testereitä tilataan pilvin pimein ja tuotetestaajien tiimi on haltioissaan. Valitaan tuotteista parhaimmat ja innovatiivisimmat jatkotilaukseen ja kesän ensimmäiseen kauneusboksiin. Asiakkaat voivat nyt tilata kauneusboksin ennakkoon ja ennakkotilauksia kertyy hyvä määrä.

Kesäkuu 2016   Verkkokauppa aloittaa myyntinsä korkealaatuisilla eteläkorealaisilla kauneudenhoitotuotteilla sekä kauneudenhoito-teemaan sopivilla muilla tuotteilla. Tarkoituksena on tulevaisuudessa tarjota asiakkaille jatkuvasti uusia tuotteita ja laajentaa lifestyle-tuotteiden kirjoa myös kauneudenhoidon ulkopuolelle.

Kesäkuu 2017   Bearel osallistuu ensimmäiseen myyntitapahtumaan, jonka innoittamana ilmoittaudaan mukaan myös tuleviin tapahtumiin. Bearelin Instagramissa (@bearelcom) iloitaan 1500 seuraajan rajan ylittymisestä. Verkkokaupan 1-vuotissynttäreitä taas juhlittiin heinäkuun ensimmäisellä viikolla!

2018 Katso täältä päivitetty lista, missä tapahtumissa olemme mukana tänä vuonna. Tervetuloa testailemaan ja ostamaan korealaista kosmetiikkaa paikan päälle!

.

Toivomme, että ihastut korealaiseen kosmetiikkaan ja että nautit shoppailusta Bearelin verkkokaupassa! <3

 

– Janika & Nina / Bearel

SUOSITTUJA TUOTTEITA: