TIETOA MEISTÄ - BEAREL

Hei,

mukavaa, että olet löytänyt verkkokauppamme!

Bearel on Suomen ensimmäinen korealaisen kosmetiikan verkkokauppa. Lisäämme säännöllisesti uusia ja tarkoin valittuja kauneustuotteita valikoimaamme, ja toivomme myös sinulta tuotetoiveita verkkokauppaa parantaaksemme!

Turvallisia ja huolella valittuja tuotteita

Tavoitteenamme on tuoda eteläkorealaiset kauneustuotteet suomalaisten tietoon ja helposti saataville. Meidän mielestä Etelä-Koreasta tulevatkin maailman parhaat ihonhoitotuotteet. Olemme iloisia huomatessamme, että yhä useampi teistä on samaa mieltä kanssamme. Ihanat asiakkaamme ovat löytäneet mm. avun atooppisen ihon ja aknen hoitoon, silloinkin kun Suomessa myytävät apteekki- ja markettituotteet eivät ole auttaneet.

Bearelin valikoimaan otetaan ainoastaan korkealaatuisia tuotteita, jotka olemme itse testanneet. Voit olla varma bearel.fi verkkokaupassa myytävien tuotteiden aitoudesta ja turvallisuudesta. Tuotteet tilataan suoraan eurooppalaisilta sisaryhtiöiltä ja virallisilta maahantuojilta, ja kaikille kosmetiikkatuotteille on tehty kattavat EU-lainsäädännön mukaiset turvallisuusarvioinnit.

Näytteitä mukaan jokaiseen tilaukseen

Saat kaikki tuotteemme kilpailukykyiseen hintaan ja nopealla toimituksella! Jokaisen tilauksen mukaan lisätään myös tuotenäytteitä/-testereitä kaupan päälle. Testerit ovat ihana tapa kokeilla itselle uusia tuotteita ennen täysikokoisen tuotteen ostamista.

NÄIN BEAREL SYNTYI

Bearel Oy syntyi vuonna 2016 kahden siskoksen huomatessa korealaisten ihonhoitotuotteiden puutteen Suomessa. Kesäkuussa Bearel täytti kolme vuotta, ja siskosten intohimo k-kosmetiikkaa kohtaan on kasvanut entisestään. Nyt Bearelin valikoimassa on jo yli kymmenen korealaista ihonhoidon brändiä ja Bearelin perhekin on kasvanut yhdellä jäsenellä.

Löydät Mizonin ja The Skin Housen tuotteita Bearelin verkkokaupan lisäksi nyt myös Stockmannilta, Ego-myymälöistä ja muilta kauneuden jälleenmyyjiltä. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan korealaisiin ihonhoitotuotteisiin ja meikkeihin.

Kiitos, että valitsit meidät!  

Aurinkoisin terveisin

Janika, Nina ja Emma <3

SUOSITTUJA TUOTTEITA: