TIETOA MEISTÄ - BEAREL

Hei,

mukavaa, että olet löytänyt verkkokauppamme!

Bearel on suomalainen korealaisen kosmetiikan verkkokauppa. Lisäämme jatkuvasti uusia ja tarkoin valittuja kauneustuotteita valikoimaamme, ja toivomme myös sinulta palautetta ja tuotetoiveita verkkokauppaa parantaaksemme!

Turvallisia ja huolella valittuja tuotteita

Tavoitteenamme on tuoda eteläkorealaiset kauneustuotteet suomalaisten tietoon ja helposti saataville. Meidän mielestä Etelä-Koreasta tulevatkin maailman parhaat ihonhoitotuotteet. Olemme iloisia huomatessamme, että yhä useampi teistä on samaa mieltä kanssamme. Ihanat asiakkaamme ovat löytäneet mm. avun atooppisen ihon ja aknen hoitoon, silloinkin kun Suomessa myytävät apteekki- ja markettituotteet eivät ole auttaneet.

Bearelin valikoimaan otetaan ainoastaan korkealaatuisia tuotteita, jotka olemme itse testanneet. Voit olla varma bearel.fi verkkokaupassa myytävien tuotteiden aitoudesta ja turvallisuudesta. Tuotteet tilataan suoraan eurooppalaisilta sisaryhtiöiltä ja maahantuojilta, ja kaikille kosmetiikkatuotteille on tehty kattavat EU-lainsäädännön mukaiset turvallisuusarvioinnit.

Näytteitä mukaan jokaiseen tilaukseen

Saat kaikki tuotteemme kilpailukykyiseen hintaan ja nopealla toimituksella! Jokaisen tilauksen mukaan lisätään myös tuotenäytteitä/-testereitä kaupan päälle. Testerit ovat ihana tapa kokeilla itselle uusia tuotteita ennen täysikokoisen tuotteen ostamista.

NÄIN BEAREL SYNTYI

Bearel Oy perustettiin vuonna 2016 kahden siskoksen johdosta ja heidän intohimostaan eteläkorealaisia tuotteita kohtaan. Nopeasti kasvanut Bearel täyttää tänä vuonna 2 vuotta, ja siskosten lisänä on nyt myös 2 uutta lisäystä Bearel perheeseen! Tuote- ja brändivalikoimaa laajennetaan aktiivisesti, ja uusiin mahdollisuuksiin tartutaan ennakkoluulottomasti.

 

Kiitos että valitsit juuri Bearelin nettikaupan!  

 

Terveisin,

Janika, Nina, Sini ja Emma <3

SUOSITTUJA TUOTTEITA: